nieuw_weekender

Weekender!

De week heeft zijn strijd weer gestreden en dus gaan we op naar het weekend. Op het laatste moment kwam er nog  prachtig nieuws naar buiten, en OE wat zal die Tim Kuik nachten lang niet kunnen slapen. Want downloaden is gewoon een mensenrecht! Het weekend staat bol van de feestjes en we pikken er een aantal voor je uit.

Vanavond kun je voor het hardere werk waaronder frenchcore terecht bij Mbeats in Almere. Doe je het liever een tandje rustiger aan dan ben je van harte welkom tijdens Electric Deluxe in de Melkweg waar ook Speedy J acte de presence geeft. Ons licht dwingende reisadvies brengt je echter naar Valkenburg, daar staan mannen als Red Ace, Pita en Wodan (first class oldschool DJ’s) te knallen op het Classics concept Lekker Swingen.

En dan is het zaterdag en dat brengt wat ons betreft een feest dat je niet mag missen. Paniek! in de loods, een geweldig concept dat zich richt op de stevigere oldschool en zich gaandeweg de avond stort op early rave. Met DJ’s als Panic (uiteraard), Stanton en Redrum zit het daar wel snor.

Voor de thuisblijvers staan er wat lekkere mixjes klaar. Te beginnen met de mix van Mike Omega en zijn waanzinnige Jump set en de wat oudere set van Li-Z (Hit ‘n Run) die snoeihard gaat.

-edit- op de valreep nog een exta setje van DJ Pita! En wat voor een, bass-sounds. Cranked.

Have a nice one!

 

beatsessions.com essential dutch edm platform