weekender

Weekender

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, het weekend staat voor de deur en dan mag onze weekender natuurlijk niet ontbreken! 

Deze weekender beginnen we met het heugelijke nieuws dat er een nieuwe Duck Sauce komt. Armin van Helden en A-Trak lussen de synths en controllers opnieuw door, maar we zullen nog even geduld moeten hebben. De nieuwe single zal 25 juni verschijnen.

Walt Disney en Pixar komen deze maand met Monsters University. Voor de soundtrack mochten Axwell en Sebastian Ingrosso, oftwel 2/3e van Swedish House Mafia, de track Roar schrijven.

En kennen jullie deze nog? Het dansje heet dus twerking. Vooral de wat vollere Afro- Amerikaanse dame is hier heel erg goed in. Maar omdat niet iedereen die eigenschappen bezit legt Anna uit hoe je twerkt.

Als je binnenkort een festival bezoekt kijk dan even of dit lijstje dan ook daadwerkelijk klopt. Aanvullingen op deze stereo types mogen in de reacties onderaan. Misschien maken wij dan binnenkort een festival-stereotype-bingo-kaart! Volle kaart is een biertje atten.

Vanavond even geen Beatsessions op de digitale ether. Maar er is genoeg te doen dit weekend. Wat dachten jullie van House Classics vanavond in Dordrecht. Grote kans dat de line-up morgen bij de fysio ligt, want “vinyl weighs a ton”. Lars zal het opnemen tegen Reza, maar ook Human Resource en Mike Scott zijn aanwezig.

Mag het allemaal wat zuurder? Dan moet je in Utrecht zijn. De mannen van 030303 (get it?) nemen voor deze editie Jared Wilson en Andreas Gehm / Elec Pt.1 mee.

Keuzes, keuzes, keuzes… In de Melkweg is er namelijk Major League. en de line up liegt er niet om.

Als je morgen nou in de buurt bent van Eindhoven neem dan een kijkje bij Bermuda. Daar bewijzen Cincity’s Yazz, Lady Bee en DJ Daani dat mooie vrouwen het ook prima achter de decks doen. Wij zijn blij voor Daani dat er een leven na Beauty and the Beat is.

Zoek je het wat dichterbij in de randstad dan is Delft een prima keuze. In de Koornbeurs is er Antilounge. Een voorproefje op wat je mag verwachten is hier te vinden. Uit ervaring weten wij dat Mataklap er altijd een feestje van maakt.

De Harlem Shake is alweer zoooo februari, maar ontkom je echt niet aan drang, probeer dit is.

Prettig weekend en drugs are bad mkay.

beatsessions.com essential dutch edm platform