weekender

Weekender

En voor je het weet is de week weer voorbij. We hebben een paar mooie dagen achter de rug en dit weekend mogen we ook van de zon genieten volgens verschillende bronnen. Pak nog effe snel een terrasje, want vanavond doe je er goed aan om achter de stream te kruipen!

Deze week is er een lijst gepubliceerd met de rijkste DJ’s ter wereld. Allemaal leuk en aardig, maar wat zegt dit over de kwaliteit van de DJ’s? Kijk maar eens wie er op nummer 21 staat. Nee, voor ons is dit een lijst van de beste marketeers.

Skream zou ons verteld hebben dat dubstep dood is. Zelf ontkent hij dit gezegd te hebben.

In Bern is vorig weekend een dance parade uit de hand gelopen. Geen vergunningen, oproepen via facebook, etc; herkenbaar? Natuurlijk klinkt negatief nieuws meer door dan de positieve, maar kunnen dance parades dan nooit goed aflopen? De openbaar aanklager van De Zwitserse hoofdstad wil kijken of zij facebook aansprakelijk kunnen stellen.

Dan even wat positiefs: Pioneer komt met een nieuwe stand alone controller! En wat voor een! Nog niet lang geleden zag het er gewoon stom uit om een tablet te gebruiken bij DJ sets, maar nu zien wij ook de onbeperkte mogelijkheden van een extra touch interface. De verwachting is dat de XDJ R1 eind juni verkrijgbaar zal zijn.

Vanavond maak je het feestje gewoon thuis, wij regelen de muziek wel. Helemaal gratis en voor niks, want zo zijn wij! Morgen kan je de portemonnee ook dicht houden. Dan is namelijk Counter Culture Festival in Utrecht. Naast bandjes, marktkraampjes en acts is er ook een DJ stage waar o.a. Jeager Team weer fijne geluidjes door de speakers pompen. Wij gaan zeker even kijken in het Juliana park. Andere uitgaans tips vind je natuurlijk hier.

Dat dubstep niet dood is bewijst Jahua. Deze set is een voorproefje op een zomertour die hij wil maken door Europa.

Diplo heeft de zomer al in zijn bol en heeft een playlist voor ons gemaakt met niet 100, maar 102 nummers waar hij het warm van krijgt.

Maak er allemaal een goed weekend van! Geniet, maar drink met mate, voor je het weet staat je foto hier tussen.

beatsessions.com essential dutch edm platform