column_Weekender

Weekender

Zo, daar zijn we weer. De tweede vrijdag de dertiende van dit jaar en nog niets is fout gegaan, de hele week eigenlijk wel lekker weer en zoals altijd nog even een Weekender om die zware werkdagen met een lach af te sluiten.

Tja, sommigen kunnen erom lachen en anderen gaan gezellig mee doen. Doe je net een lekker dansje, je trekt je van niets of niemand wat aan en dan ineens zie je iemand die helemaal out ligt of teveel heeft gedronken, om vervolgens de gehele bestellijst in omgekeerde volgorde er weer uit te zien komen.

Maar als je werk feestjes bezoeken is, kom je dit soort situaties waarschijnlijk net wat vaker tegen of valt het in ieder geval wat meer op. InTheMix.com.au vroeg aan een aantal bekenden op het Future Music Festival of zij nog een leuk verhaal hadden. Hoor hier het resultaat.

De meeste mensen die hier besproken werden, zullen de volgende dag niet op hun vrolijkst zijn. Maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen op iedere situatie, je hoeft helemaal niet veel gedronken te hebben om de volgende dag met flinke koppijn wakker te worden.

Herinner je je dat filmpje met dat leuke jochie van een paar weken geleden nog, waar een lekkere sample van wordt gemaakt? Blijkt dat gewoon een hele rage te hebben veroorzaakt. Van alles wordt er nu bij gepakt en gesampled.

Zo kwam ik de afgelopen weken diverse gloednieuwe samples tegen op de interwebz en ik vond de volgende wel het delen waard. Allereerst even wat jeugdsentiment met de bekendste loodgieter van de wereld, vond iemand het wel een goed idee om z’n ma te samplen, gaan mensen helemaal los met de grootste voetballer van de wereld en blijkt zelfs Justin Bieber prima in de EDM te passen.

Haha, ja, had ik je even te pakken, hè, Justin Bieber in de EDM. Nee, hij heeft al moeite genoeg om zijn eigen muziek er een beetje normaal op de beat uit te krijgen.

Gelukkig heeft hij voor zijn verjaardag een verstandige keuze gemaakt en een professional ingehuurd om zijn verjaardagsfeestje morgen wat op te vrolijken. Niemand minder dan Martin Garrix mag gezellig zijn kunsten komen vertonen op de 21ste verjaardag van ’s werelds beroemdste eiergooier.

Het is trouwens wel te hopen dat Martin Garrix naast zijn gebruikelijk muziek ook wat R&B op zijn stickie zet, daar kan Michael Woods over mee praten. Deze held haalde het blijkbaar in zijn hoofd om een tijd terug op zijn eigen concert gewoon niet de muziek te spelen die Justin Bieber waardeerde. “Meneer” Bieber vond het toen nodig om, zonder shirt maar met een batterij beveiligers, het podium op te springen en te eisen dat Michael R&B ging draaien. Na een vriendelijk “fuck you” vond Bieber het een bijzonder goed plan om dan maar eens uit te halen naar de tourmanager van Michael, om vervolgens heel snel achter de haag van gespierde V-tjes te springen.

Achja, nog even en we kunnen Justin eindelijk zien branden.

Jupz, we zijn weer door de tijd heen, maar gelukkig hebben we nog net een paar seconden over voor dat allerlaatste, vertrouwde “IEW & AWW”-momentje van de week. Choose wisely….

Tot volgende week!

KinGuiN

beatsessions.com essential dutch edm platform