column_Weekender

Weekender

Hallo allemaal, hoe is het? De week weer overleefd? Klaar voor het weekend? Mooi! Ik ook, nog even jullie voorzien van een lekker stukje proza(Ahum..) en dan gaan we er weer vol voor.

Ik wilde deze Weekender laten begeleiden door een leuk stukje live muziek, want Jack Ü, de samenwerking tussen Skrillex en Diplo, had vandaag een 24-uur durend feestje in LA dat rechtstreeks op mijn favo site Twitch.tv werd uitgezonden. Maar helaas, de politie is net binnen gevallen, na zo’n 18 uur. Nou ja, ze kwamen langs en vroegen de heren om te stoppen, er was geklaagd vanuit de omgeving. Dus de heren, netjes als ze zijn, zetten nog 1 nummertje op en vragen iedereen te vertrekken.

Dus ja, zit je dan met je Weekender, mag je je hele verhaal weer herschrijven. Gelukkig gaat dat internet nog eens heel groot worden en als voorbereiding daarop is bijna het gehele feestje op magische wijze opgenomen en op dezelfde website terecht gekomen als de heren zaten. Dus, mocht je van nog wat muzikale begeleiding willen genieten of dit weekend nog wat muziek nodig hebben, hier is het eerste deel en de rest van de party kan je daarna terugvinden in de rechter balk, in omgekeerd chronologische volgorde. Have fun!

En nu we het toch over opnames hebben, Darkraver moest van z’n betere helft waarschijnlijk de zolder eens opruimen en kwam terug met een oude schoenendoos vol met opnames van feestjes. En als ik oud zeg, dan hebben we het dus over casettebandjes uit de beginjaren ’90, wie kent ze nog? Gelukkig heeft hij nog ergens een walkman gevonden, waarschijnlijk op diezelfde zolder, en is ze op zijn Mixcloud pagina aan het uploaden. Hopelijk is dit genoeg muziek voor jullie om de week weer te overleven.

Het weer begint hier weer een beetje de goede kant op te gaan, al twijfelt het nu nog af en toe tussen zon en regen. Maar in Rusland kan er nog wel eens een beetje sneeuw vallen. Vervelend, want je moet dan weer aan de slag met zo’n ijsschraper, koude klauwen , enzovoort. Gelukkig bied hetgene waar wij allemaal van houden uitkomst, onze liefde voor bas is namelijk de manier om van dit vervelende goedje(En je trommelvliezen) af te komen, zoals deze Rus laat zien.

En mocht je kind na deze fantastische ervaring uit de auto stappen, kan je ‘m meteen gebruiken om een leuke sample mee te maken. Het gehele nummer is hier te vinden en de originele artiest is MorganJ.

Maar vind je de trommelvliezen van je kind opblazen of ‘m een hersenschudding bezorgen toch net iets te gortig, kan je ‘m natuurlijk altijd meenemen naar een golfbaan. En er is toevallig net een nieuwe geopend in Las Vegas. YWS, de ontwerpers die ook het eerder aangehaalde Hakkasan hebben ontworpen, hebben voor Topgolf een 4-verdiepingen tellende driving range, compleet voorzien van bars, tv-schermen, DJ-booths, enzovoort ontworpen. Dus driemaal raden waar we voortaan onze helden tegen gaan komen, als ze in de buurt moeten draaien.

Nou, voor zover de leuke zaken die ik deze drukke week tegen kwam, maar ik verlaat jullie natuurlijk niet zonder dat laatste werkweek-handelingetje; Het “IEW & AWW“-momentje van de week. Choose wisely…

Tot volgende week!

KinGuiN

beatsessions.com essential dutch edm platform