weekender

Weekender

Hupsakee, het is weer weekend! Na een kort weekje is het weer tijd voor vermaak en vertier. Ideaal moment om tijd door te brengen met vriendin of huisdier.

Tot onze verbazing was Paris Hilton gister trending op twitter. Wat blijkt, ze heeft een platencontract verkregen bij Cash Money. Wanneer leren wij nou eens van het verleden? Feed Me stopt juist met DJ’en. Bij verschillende evenementen tweet hij:

“… absolutely no idea what was going on.”

Zijn conclusie is dan ook voorlopig te stoppen met zijn vak waar hij eigenlijk is ingerold door te produceren.

Social Media kan je maken of breken. Tonika heeft dat aan den lijve ondervonden. Door een “eerlijke” vacature te plaatsen op facebook kregen zij veel kritiek op de iets discriminerende toon. Zij zochten een “smooth talker” en geen adviseur, zonder gezichtsbeharing, tatoeages en/of piercings. En dat voor een muziekwinkel waar veel rockers hun gear kopen. Dikke vette fail dus, en andere muziekwinkels sprongen hier natuurlijk handig op in.

De documentaire voor dit weekend is eigenlijk nog niet af. Een tijd hebben ze geprobeerd via Kickstarter een budget op te bouwen voor dit project. Maar de promo filmpjes smaken in ieder geval naar meer! Piu Piu is een Canadese benaming voor wat wij hier “beats” zouden noemen.

http://piupiudocumentary.bandcamp.com.

Zaterdag hebben wij het druk. Zo begint onze avond in WORM, Rotterdam, om muziek te ruilen. Neem je oude plaatjes mee, of ruil je geweldige stem voor een MP3tje.

Daarna zullen wij onze weg vervolgen richting De Bilt. In Nieuwe Bikewars prijkt Solar Flare. Ook hier kan je de portemonnee dicht houden. De filosofie van dit event is dat sommige dingen niet in geld zijn uit te drukken en je beter de waarde kan bepalen door te ruilen.

Dirty cash
Omdat we in onze huidige maatschappij gebruik maken van geld als ruilmiddel, zijn we gewend geraakt van alles de waarde in geld uit te drukken. We lopen daardoor soms voorbij aan zaken die niet in geld zijn uit te drukken, zoals intermenselijk contact, kunst of een goede grap etc. Odd Sins zoekt naar een maatschappelijk schemergebied, waarbij we de rol van geld willen minimaliseren en mensen aan willen zetten dingen uit hun hart te doen, waarbij geven dus belangrijker is dan kopen. Met het organiseren van Solar flare willen we graag een steentje bijdragen aan het energie onafhankelijk worden van deze culturele broedplaats. Je kan dus je eigen eten of drinken meenemen, maar als dat niet lukt, dan is er wel een betaalbare bar en ook aan eten is gedacht. Wat je hier aan geld uitgeeft wordt duurzaam besteed aan zonnepanelen.

Voor dit weekend hebben we een selectie setjes bij elkaar gezocht ter uwer vermaak!

Vriend van Beatsessions, Mike Omega en zijn fijne lente club sessie.

Vorige week konden jullie ze al horen tijdens de show, nu komen ze nog een keer met muzikale zonnestralen.

Dan rest nog de set van Kev-AA. Een vinyl only acid set waar wij een glimlach van krijgen.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform