nieuw_weekender

Weekender

Zo, iedereen klaar voor de Kerstvakantie? Ik wel, hoor, kan niet wachten! Gisteren heerlijk kerstdiner gehad met werk, vandaag dus heerlijk rustig omdat het overgrote deel van de collega’s “vrij” is. En tot slot mag ik jullie ook nog een stukje humor om te lachen voorschotelen. Prima dagbesteding, toch?

Dat de meeste DJ’s aardige manusjes-van-alles zijn is bekend, ze pakken ieder opdrachtje dat ze voor de voeten wordt geworpen met bijna even veel enthousiasme op als dat ze ’s avonds in de clubs en op parties staan te draaien. Neem bijvoorbeeld Calvin Harris. Naast een uitmuntend gevoel hoe om te gaan met critici, doet hij ook nog wel eens een leuk stukje op een piano. Dit optreden was voor de BBC Music Awards en hij bewijst hiermee dat ook DJ’s wel met echte instrumenten om kunnen gaan.

Maar hij kan nog veel meer, zoals model spelen. Emporio Armani heeft hem weten te strikken als het nieuwe gezicht van het merk. Officieel wordt de samenwerking pas volgend jaar aangekondigd, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.. Euhm, alvast. Nouja, hij hoeft de komende tijd in ieder geval niet na te denken wat voor horloge en zonnebril hij die avond op gaat zetten. Met deze job komt hij in het illustere rijtje van beroemde artiesten, sportsterren en acteurs, waaronder Rihanna, David Beckham en Rafael Nadal, die hem allen voorgingen als gezicht van dit merk.

Mocht je trouwens met Oud&Nieuw in de buurt van Las Vegas zijn en wat zakgeld over hebben of toevallig net die leuke jackpot hebben gewonnen, heb ik hier nog wel een geinig plekje waar je de avond goed kan doorbrengen; Club Hakassan. Voor slechts het luttele bedrag van $500.000,- (Tip probably not included) krijg je een eigen tafel en wat champie-flessen, vergezeld met een mannetje of 40 personeel, je naam flitsend op het grote scherm tijdens de confetti, een 30-liter fles Midas by Armand de Brignac Gold Dynastie geserveerd door een fotomodel, een paar diamanten manchetknopen voor hem, diamanten ketting voor haar en een of ander gouden schijfje, gesigneerd door Calvin Harris himself(Niet het serverende fotomodel trouwens).

Lijstjes, we hebben er wel aardig wat voorbij zien komen, toch??? Allemaal glitter en glamour, die DJ’s hebben het maar mooi. Maar dat ze ook hard werken, vergeten een boel mensen voor het gemak. Zo heeft Hardwell een leuk plaatje gemaakt van zijn concert tour “I AM HARDWELL” om allerlei feitjes eens even op een rijtje te zetten. Tja, je maakt wat mee als beste DJ van de wereld, hè?

Maar de leukste lijstjes zijn toch wel van de artiesten zelf. Zo heeft Tiësto voor zijn 400ste uitzending van “Club Life” door zijn fans een lijstje laten maken van de beste nummers die voorbij kwamen in de 399 afleveringen daarvoor. Het resultaat; Een 4-uur durende mix met heerlijke clubstampers.

Ook Eric Prydz roept de hulp van zijn fans in. Voor 3 Januari mag hij wederom een Essential Mix voor BBC Radio 1 maken en hij heeft zijn fans gevraagd welke nummers hierin gebruikt moeten worden.

In 2013 heeft Eric Prydz ook al eens een Essential Mix mogen maken en die werd uitgeroepen tot beste Essential Mix van dat jaar. De verwachtingen zijn deze keer dan ook hoog!

Tot slot nog een geinige en gedurfde actie van een fan van Deadmau5. Hij stuurde onze übertroll een wegwerpcamera en kreeg deze nog terug ook, gevuld met random foto’s uit het leven van Deadmau5. Toch weer dat kleine beetje extra doen om z’n fans van een unieke ervaring te voorzien. Zie hier het resultaat. En sorry, die studio. * Kwijl * Deze foto’s zijn trouwens gemaakt vlak voordat Deadmau5 verkaste naar zijn nieuwe stulpje.

Zo, nou, dat was het wel weer, ik ga de zaak dichtgooien en lekker Kerstvakantie vieren met hopelijk veel feestjes en weinig storingen. Ik hoop dat jullie allemaal hele fijne feestdagen hebben. En nee, ik vergeet het niet; Het “IEW & AWW”-momentje van de week. Choose wisely…

Fijne dagen!

beatsessions.com essential dutch edm platform