nieuw_weekender

Weekender

Hallo allemaal, iedereen weer aanwezig? Bijgekomen van alle lekkere spijzen en pepernoten die ongevraagd richting je hoofd werden geslingerd? Niemand een enkeltje Spanje in de zak van Piet gekregen van onze lieve Sint? Mooi! Want de linkjes en stukjes van deze week wil je zeker niet missen!

Gaf ik vorige week nog wat cadeau-tips in verband met de Sint, nu heb ik alweer het ultieme pakje voor Kerst gevonden. Althans, als het uit komt. Er zijn namelijk plannen om een hele serie Lego uit te brengen in samenwerking met Daft Punk! Zie hier hoe stoer het concept eruit ziet! Mocht je ook interesse hebben, dan kan je hier je support aangeven, bij 10.000 supporters gaat Lego er serieus naar kijken.

In ander nieuws: Wat gisteren begon als een gezellig avondje uit eten met bekenden, heeft voor Steve “The Darkraver” Sweet toch ietwat anders uitgepakt dan hij dacht aan het begin van de avond. Lees hier hoe je van baco-fan naar bar-eigenaar gaat in een paar uur. Succes Steve, kom binnenkort wel ff een biertje happen.. 😉

Volgens mij is 2014 echt het jaar van de lijstjes, is het geen DJ Mag Top 100, de persoonlijke Top 10 van bekende en onbekende mensen via Facebook, overzicht van meest-verdienende DJ’s of artiesten, dan is het wel weer de Playlist-rage die nu voorbij komt, zoals deze 8-uur durende van Deadmau5. En de eerste “Best of 2014”-overzichten worden ons weer van alle kanten aangeboden. Zo ook Shazam, die met een overzicht kwam met de meest “geshazamde” nummers aller tijden. En wie staat er op nummer 1? Avicii met “Wake me up”. Hij verslaat hiermee bijvoorbeeld Robin Thicke’sBlurred lines”,Passenger’sLet her go” en nog vele andere grote pop-tracks en -artiesten. Ik ben er alleen zelf nog niet uit of het nu goed of juist slecht is, als mensen je nummer wel (willen) kennen, maar dus blijkbaar geen idee hebben wie het heeft gemaakt. Maar goed, het was niet het enige lijstje dat hij dit jaar aanvoerde.

Zo, dat was het wel weer van mijn kant, het weekend kan beginnen hoor. Oh, sorry, voor ik het vergeet, hier het “IEW & AWW”-momentje van de week. Choose wisely…

Rave on en tot volgende week!

beatsessions.com essential dutch edm platform