nieuw_weekender

Weekender

Hallo allemaal, goede week gehad? Laten we nog even kijken wat voor leuk nieuws er was en daarna lekker weekend vieren. Wel even een waarschuwing vooraf, er wordt gelinkt naar Dansen met Sterren!

Schreven we een tijdje geleden nog eigenlijk best denigrerend over Paris Hilton, ondertussen zijn de grote namen in onze scene helemaal om en lopen ze tegen elkaar op te bieden om met haar te mogen draaien, natuurlijk wel tegen een prijs.

Allereerst kwam enfant terrible Deadmau5 een paar weken geleden met een spontane aanbieding; Voor slechts 2 miljoen dollar doet hij wel een setje met haar. Aangezien ze zelf een miljoen pakt met haar optredens, zal er vast wel een organisator zijn die dit ervoor over heeft.

Alle gekheid op een stokje, op Tumblr heeft Deadmau5 een zeer goed verhaal gezet wat er mis is met “DJ” Paris Hilton en waarom ze zo met de nek aangekeken wordt door echte professionals.

Maar het kan natuurlijk altijd beter. Toen Skrillex werd gevraagd waarvoor hij met Paris Hilton op het podium zou stappen, hoefde hij niet lang na te denken; Voor 5 miljoen zou hij het doen. De reden hierachter is wel mooi, zoals in dit filmpje te zien is. Misschien kan hij deze jongeman sponsoren!

En nu we het toch over Skrillex hebben, ik kwam van de week een cover van een van zijn nummers tegen die ik gewoon met jullie moet delen. Je houd van of haat zijn muziekstijl, maar ik denk dat er maar weinig kunnen ontkennen dat deze uitvoering echt supergoed is. Op het kanaal van deze artiest, Hasit Nanda, zijn trouwens nog veel meer waanzinnige covers vanuit alle muziekstromingen te vinden, zeker een bezoekje waard!

Headhunterz had van de week leuk nieuws, hij gaat met een aantal andere grote namen uit verschillende EDM-stromen samenwerken, onder andere met Martin Garrix en Oliver Heldens. Hij was hier zo blij mee, dat er spontaan een dansje gedaan werd.

Tijd voor wat jeugdsentiment hier, in de vorm van Carlton, de nerdy neef van “The Fresh Prince of Bel-Air”. Iedereen kent hem wel van zijn vermakelijke optredens in de serie en natuurlijk de Carlton-dance! Een tijdje geleden was hij al te bewonderen bij de Graham Norton Show, maar hij doet dit seizoen ook mee met Dancing with the Stars, de Amerikaanse Dansen met Sterren. En hoe! Na het publiek een paar weken geleden vermaakt te hebben met de beroemde moves, doet hij ff een Paso Doble op “Turn down for What” van DJ Snake & Lil Jon. Wat niet veel mensen over Carlton(Echte naam Alfonso Ribeiro) weten, is dat hij een begenadigd danser is, met ervaring als acteur sinds zijn achtste en hij heeft zelfs op Broadway gestaan. Geen wonder dat hij met deze uitvoering van “Turn down for What” als eerste deelnemer ooit van alle juryleden een 10 kreeg.

Zo, we zijn er wel weer doorheen voor deze week, kan niet wachten tot het weekend begint. Oh, natuurlijk nog even dit; Het “IEW & AWW”-momentje van de week. Choose wisely…

Tot volgende week!

INSTANT BREAKING NEWS-UPDATE: PARIS HILTON PAKT DE “BEST NEW FEMALE DJ”-AWARD. Alhoewel het een Franse prijs is, dus met een flinke korrel zout genomen moet worden, breekt nu toch echt me klomp….

beatsessions.com essential dutch edm platform