nieuw_weekender

Weekender

Hoera, het is weer weekend! En je weet wat dat betekent, nog even wat leuke en opvallende berichtjes, dan de boel de boel laten en lekker even vergeten wat werken is, met of zonder hulp.

Als voorbereiding op zijn nieuwe snelle bolide ging DeadMau5 vorige week even op bezoek bij de Indianapolis Motor Speedway om samen met James Hinchcliffe, een bekende IndyCar coureur, alvast te voelen wat echte snelheid is. In een speciale two-seater mocht hij achterin een paar rondjes meerijden en vond dat maar wat cool natuurlijk!

Mocht je trouwens geïnteresseerd zijn in zijn nieuwe huis, hij geeft zelf even een rondleiding vanuit de lucht. In zijn eigen stijl natuurlijk en voorzien van een deuntje dat hij een tijdje geleden in elkaar heeft gezet. De gebruikte drone is een Phantom 2 van DJI, een drone die gespecialiseerd is in het maken van luchtopnames, leuk speelgoed!

Na David Guetta de laatste tijd behoorlijk vaak “al spacend” gezien te hebben in verschillende filmpjes en hier ook weer de nodige persiflages op zijn gemaakt, probeert hij nu echt in hogere sferen te komen; Hij wilt de eerste DJ zijn die in de ruimte draait. Hij ziet alleen een beetje op tegen de training, die inhoudt dat je een aantal vluchten met een militair toestel moet maken, maar de kans om geschiedenis te schrijven, weegt zwaarder. Hopelijk vertelt iemand hem voor vertrek niet dat er geen geluid in de ruimte is.

Je vind ‘m vet, of je vind ‘m niets, maar niemand kan ontkennen dat Martin Garrix goed aan de weg timmert. Na vorige week de vijfde plaats te hebben gewonnen in de “DJ Mag Top 100”, kwam ik een artikel van Celebrity Net Worth met wat cijfertjes tegen en Martin Garrix blijkt het niet slecht te doen met een waarde van 14 MILJOEN dollar.Dit is dus niet wat hij verdient in een x periode, maar wat zijn “merknaam” waard is. Hij is met zijn net 18 jaar hiermee de jongste, rijkste en meest populaire DJ ooit.

En op een persoonlijke noot, aangezien ik gisteren voor de zesde keer oom ben geworden, hier een leuke verzameling hakkende en dansende babies, met de beroemde criticus Fred the Raver! Feli, Vin en Tamar! 😉

Zo, rest mij niets meer dan zo de computer uit te zetten en heerlijk weekend te gaan vieren, alleen nog een heel klein puntje: Het “ IEW & AWW”-momentje van de week. Choose wisely…

Fijn weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform