nieuw_weekender

Weekender

Wij zijn gek op lange weekenden. Dankzij een officiƫle feestdag mogen wij maandag nog lekker uitbrakken. Iets met een uitstorting van een Heilige Geest ofzo, dat moet gevierd worden. Dus check hier of je al een biertje mag opentrekken, vergeet even alle examenstress of de dagelijkse sleur van je werk.

Het grote nieuws deze week was natuurlijk het nieuwe album van Daft Punk. Iedereen heeft er een mening over, om die reden laten wij jullie zelf een oordeel vellen over deze controversiele plaat. Mocht je de nieuwe weg van Thomas en Guy-Manuel nou niet kunnen waarderen, geen nood! Hier kan je Discovery terug luisteren en kijken in de vorm van Interstella 5555.

Ook in de jaren ’20 was er een economische crisis, toen bankiers nog echte mannen waren en uit ramen sprongen. Wat nou als Swedish House Mafia toen al bestond? Wij zouden al onze dubbeltjes in de jukebox gooien om deze versie te luisteren.

DJ zijn is natuurlijk het leukste dat er is, toch is het hard werken. Kijk maar eens hoe geconcentreerd deze DJ’s zijn. Ook frustraties komen voor bij het leukste beroep ter wereld, maar om je ergernissen nou op sociale media te verspreiden? Ach het geeft ons weer een uurtje hilariteit en afleiding.

Aanstaande woensdag is er natuurlijk weer een Chicks With Decks. Kan je daar nou niet op wachten, hebben wij hier een documentaire over het vrouwelijk DJ zijn. Het beste van het beste van down under doet hier een zegje over hoe zij de scene ervaren.

Vanavond is de eerste radio show van Stichting Umleitung een feit. THiN en Mini Moose brengen jullie het neusje van de zalm op het gebied van deep en tech -house. Rond 20:00 verschijnt er rechts bovenin een TUNE IN! knop. Dus luister en chat mee tijdens deze uitzending, It’s gonna be legen, wait for it… Dary!

Voor morgen raden wij Double Cross in WORM, Rotterdam aan. Zelf omschrijven ze het feest als:

Double Cross mutates Hardcore Breaks, Gabber Acid and Future Bass. Parental advisory explicit party. Rotterdam at its ruffest.

De eerste editie was in ieder geval een daverend succes. Voor deze tweede editie hebben de mannen niemand minder dan de Noor Slick Shoota uitgenodigd. Deze DJ/producer maakt juke/footwork, maar dan net effe anders.
Owja, nog een reden om naar dit feest in Rotterdam te gaan: Je kan met je eigen ontworpen geld betalen. Dus laat je inspiratie los op Paint of een ander teken programma en betaal je drank met geprint geld.

Meer feestjes tref je natuurlijk in de Partyflock agenda.

Volgens de Meteo guru’s hoef je niet veel te verwachten van het weer dit weekend. Maar het vakantiegeld is binnen dus kun je natuurlijk altijd terecht bij Tonecontrol. Zo is deze Midi Fighter 3D eindelijk verkrijgbaar in Nederland.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform