nieuw_weekender

Weekender

Endless summer, endless summer! Daar leek het wel even op, hè? Twee weken vakantie wordt zo twee maanden. Maar we gaan er weer vol tegenaan en ook de Weekender is terug!

En om weer goed te beginnen, die klassieke zomerhit van Scooter, een terugblik op enkele vorige schrijfsels en wat leuke en interessante stukjes en links die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen.

Een tijdje geleden heb ik het gehad over het Ultra Music Festival en ook de Swedish House Mafia zorgde voor veel gespreks- en schrijfstof. En toevallig kwam ik een paar weken geleden de set van SHM op Ultra Music Festival 2013 tegen, heerlijk om nog eens van de Swedish House Mafia te genieten, op de achtergrond aan te zetten of eens van de sfeer van UMF te proeven.

Vorige week liet Pioneer weten dat zij hun DJ-gear afdeling in de verkoop doen, dus als iemand nog ruim een half miljard over heeft, even babbelen? Het lijkt misschien veel, maar als je bedenkt dat de DJM’s en CDJ’s tegenwoordig over de gehele wereld standaard in elke club en op elk feestje staan, is het ook wel een beetje voor te stellen. En dat zijn natuurlijk niet de enige apparaten die deze tak van het grote concern maakt.

Oh, hou je trouwens wel van grote bedragen, hier een leuk overzichtje van prijzen van artiesten, als je zelf een feestje geeft binnenkort. Maar mocht je Steve Aoki uit willen nodigen, zorg dan wel voor stevige spullen.

En nog een laatste hoge-bedragen-verhaaltje, we hebben het hier al even over de nieuwe carrière gehad van de alom geliefde Paris Hilton. Na alle consternatie hierover en over de bedragen die ze hiervoor vraagt, is er eindelijk iemand zo slim geweest om het hele gebeuren eens van achter de booth the filmen. Trekt u allen uw eigen conclusies, maar laat u niet verblinden door de flitsen van de vele selfies…

Dat lijkt me wel weer even genoeg voor de eerste week, dus op naar het laatste onderdeel; Het “IEW & AWW“-momentje. Choose wisely…

Fijn weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform