nieuw_weekender

Weekender

Damn, wat een dubbel gevoel deze week. Het weer was fantastisch, de feestjes beestachtig, maar toch, dat gevoel op de achtergrond is maar moeillijk te plaatsen of te overstemmen met plezier en muziek. Maar goed, er is een tijd van stil staan en een tijd van doorgaan.

Muziek verbroedert en dat was goed te zien. Op verschillende evenementen werd even stil gestaan bij het gebeuren van de afgelopen week of werd de programmering aangepast. De lange stoet op de snelweg maakte ons allemaal stil en de wereld bedankt ons voor het respect waar wij dit mee aanpakken. En bij ieder moment had ik kippevel.

Maar genoeg over deze trieste situatie, het leven gaat door en als we dan toch door moeten gaan, hoe zou dat beter kunnen dan met een lach, wat zonneschijn en een lekker potje muziek?

Afgelopen weekend was het eerste weekend van Tomorrowland en de 3 dagen stonden bol van de grote namen en fijne muziek. Ook dit weekend zullen een boel DJ’s weer acte de prĂ©sence geven en de eerste feestgangers staan alweer te hossen as we speak. Ondertussen zijn alle sets van vorig weekend terug te luisteren op SoundCloud.

Ook Dominator ging afgelopen weekend weer heerlijk los en verschillende livesets zijn te vinden op LSDB. Kleine tip voor volgend jaar; Zet je auto op de daarvoor aangewezen plekken

Oh, BREKEND NIEUWS zo net aan het eind van deze uitzending: De uitslagen, punten en wedstrijden van afgelopen WK zijn blijkbaar door de FIFA nog eens goed bekeken en we zijn toch wereldkampioen voetbal! Of lees ik nu iets verkeerd?

En jullie weten het onderhand, tot slot het “IEW & AWW“-momentje. Choose wisely…

Iedereen een heel fijn en gezellig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform