nieuw_weekender

Weekender

Zo, nu we weer op aarde komen na een zeer geslaagd WK en de zomer toch echt op de deur klopt, wordt het toch wel weer tijd om een zomerhit te vinden? Iemand al een idee? Shazam helpt een beetje door een lijstje te delen met de meest gezochte nummers in Ibiza dit seizoen.

En zoals bij Ibiza hoort, zijn het lekkere deuntjes die het goed doen bij iedere zonsop/ondergang. De top 5 ziet er als volgt uit:

#5. Agoria – Scala

#4. Tapesh & Dayne S – How i Do

#3. Wankelmut & Emma Louise – My Head Is A Jungle (MK Remix)

#2. Oliver $ and Jimi Jules ‘Pushing On’ (Edit)

En de nummer 1 en ook zeker mijn favoriet, wat een heerlijke track: Ten Walls – Walking with Elephants

Nadat Mar ons deze week verblijde met het nieuws dat de enige echte Paris Hilton naar ons land zou komen, nu nog meer goed nieuws van deze Diva of Dance. Haar nieuwe single is deze week uitgekomen en ik weet zeker dat jullie ook niet kunnen wachten om hem te luisteren. Met volledig unieke loopjes, opbouw zonder drop, inspirerende teksten als “this love is my addiction, I don’t care what they say, this life I’m gonna live it.” kan dit nummer niet anders dan hoog in de hitlijsten komen. Veel luisterplezier! (Waarschuwing: Het klikken op deze link kan ernstig drankmisbruik veroorzaken. Geen 18, geen alcohol!)

Om de week toch nog een beetje gezellig af te sluiten en jullie niet direct richting de Jellinek kliniek te sturen, hier nog een leuk ideetje uit Londen, wat nu ook in Australië begint door te komen. Grappig initiatief, misschien ook leuk voor hier? Ik ben geen ochtendpersoon, dus mij zal je hier niet snel zien. Of ze moeten in het andere zaaltje een afterparty hebben.

Zo, voor mij weer tijd om de zon op te gaan zoeken. (Als iemand mij een tip kan geven waar precies, graag!) Maar niet zonder jullie weer achter te laten met de pracht en gruwelen van onze mooie natuur; Het “IEW & AWW“-momentje. Choose wisely…

Fijn weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform