nieuw_weekender

Weekender

De meeste feestdagen zitten er weer op en vanaf aanstaande maandag gaan we onze normale week weer hervatten. Ook op Beatsessions HQ was het stiller dan normaal, iets met feestjes. We ruimen de lege flessen op en hebben natuurlijk weer een mooie weekender in de aanbieding!

Mocht je Daft Punk vroeger toch een tikkie beter vinden dan luister je hier naar het volledige Discovery album. THiN is weer lekker aan het produceren geslagen, een preview van zijn track ‘Criminal’ (i.s.m. Shadowboxer) tref je alhier. Tevens brengen de mannen van Stichting Umleitung op 17 mei hun eerste eigen tech-house show op Beatsessions, noteer die datum alvast in je agenda!

Veel belangrijker; het vakantiegeld komt er weer aan! De tripjes naar het buitenland zijn in tijden van crisis gelukkig lekker cheap en dus blijft er geld over voor equip. Natuurlijk heeft een ieder zo zijn eigen behoeftes en requirements maar wat te denken van deze waanzinnige arcade controller, deze DJM met sound color FX of de Komplete 9 set? Spendeer je centen weloverwogen en kijk eens rustig rond op de site van Tonecontrol voor diverse mooie aanbiedingen. Beatsessions koopt hier al jaren, simpelweg door de perfecte service vs gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Heb je na de feestdagen nog wat energie over dan staan er wat feestjes op de agenda al is het aanbod mager. Sfeer, een gevoel van samenhorigheid en veel early hardcore tref je bij Paniek in de Loods. Wij geven kaarten weg dus wees geen dief van je eigen portemonnee!

Geen zin in early hardcore maar wel terug naar de tijd van de gulden en flippo’s? Dan rest je enkel deze optie in Bergen op Zoom.

Natuurlijk ook weer wat nuttige Ableton tips & tricks, muzikale faalhazen van heb ik jou daar, en een mooie documentaire (bollywood alert!) van DJ NYK:

Have a good one, en maak geen ruzie, JWZ!

  • Edstar

    Verrassend leuke docu, goed weekend mannen

beatsessions.com essential dutch edm platform