nieuw_weekender

Weekender

‘t Zonnetje schijnt, de bloemetjes bloeien, de bijtjes zoemen en de lucht is blauw. Oh weekend, waar bleef U nou?

Het weer van de afgelopen week kan echt dodelijk zijn voor sommige zaken, maar voor de DJ´s en festivals is dit het moment om even extra reclame voor zichzelf te maken. En dat is niet zo gek, iedereen krijgt zin in een feestje met deze temperaturen.

Een festivalletje pakken is natuurlijk altijd leuk, maar ID&T zorgt ervoor dat je dit jaar je ouders/grootouders jaloers kan maken; Ze hebben namelijk een editie van Mysteryland gepland op het legendarische terrein van Woodstock! Dit is het eerste festival op deze heilige grond na Woodstock zelf en reken maar dat je ouders even groen zien als je ze verteld dat je een ticket hiervoor hebt bemachtigd.

Een festival wat ook zeker in de gaten gehouden moet worden is de negende editie van Dominator, georganiseerd door Art of Dance en Q-Dance. Dit feest wordt gehouden op het E3 strand bij Eersel, vlak onder Eindhoven en trekt de fans van hardere stijlen al jaren die kant op. Ikzelf heb 2 edities meegemaakt en het is werkelijk een fantastische locatie. Het terrein is groot, de aankleding is ieder jaar nog mooier dan het jaar daarvoor en het geluid was bij mijn bezoeken uitmuntend.

Een laatste festival-tip is Defqon.1, wederom een party van Q-Dance. Dit wordt, met de Australische editie meegeteld, voor de 17e keer gehouden en zal het evenemententerrein van Walibi Holland in Flevoland 3 dagen lang op z’n kop zetten. Dit is de derde maal dat het festival 3 dagen duurt en op het immense terrein zullen 3 dagen lang area’s verrijzen met een keur aan nationale en internationale DJ’s, zoals Wasted Penguins, Kasparov, Zatox, Isaac, Deepack, Miss K8, DJ Vince, Kutski en Gizmo. Ook zal Q-Dance 72 uur lang uitzenden vanaf hun Q-Dance Radio area en dit is natuurlijk de stream die je buiten de party-uren voorziet van dezelfde klanken als op het feest. Volgens mij een weekendje om niet te missen. Ik kan niet wachten tot we de zaterdag even helemaal los kunnen gaan en met een beetje geluk komen we een aantal van jullie ook nog tegen.

Als afsluiter van de week natuurlijk even nog het “IEW & AWW” momentje. Choose wisely…

Have a nice weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform