weekender

Weekender

Iets wat verlaat, daarvoor ons welgemeende excuses, maar hier is die dan; de weekender. Het beloofd mooi weer te worden, dus geniet van je vrije dagen!

Maar dat is met een reden: Dit weekend is er namelijk een World of Tanks event in hoog catharijne. Hier heeft 50% van Beatsessions.com ontzettend hard aan gewerkt om het te laten slagen. Maar dat is geen reden om jullie zonder weekender het weekend laten starten.

De muziek industrie staat eigenlijk nog in de kinderschoenen van nieuwe media. Natuurlijk zijn er de itunes, beatports, junos en spotifys, en die doen het leuk. Wu Tang Clan pakt het echt origineel aan. Zes jaar hebben deze helden van de hiphop gewerkt aan een nieuw album waar maar 1 exemplaar van uit zal komen. Ja, 1. Dit exemplaar zal touren langs musea en festivals als een kunstwerk, waarna het verkocht wordt als echte kunst. De hoes is ontworpen door de Brits-Marokkaanse kunstenaar Yahya en dat ziet er helemaal niet slecht uit.

Om het even in de Hiphop te houden. Check deze guy: Hit-Boy. Het is misschien een naam die je nog niet kent, maar deze man is het brein van Ni**as In Paris. In 5 minuten legt hij uit dat muziek heel erg hard werken is in deze video.


Robert Sillerman
is op dit moment de machtigste man in de dance scene. Laatst kocht hij nog ID&T en met zijn bedrijf SFX Entertainment is hij eigenaar van onder andere Nature One en Beatport. Helaas blijkt hij niet zo sympathiek.

Het huiswerk voor dit weekend: Hoe promoot je jezelf als dj.

En het shop advies: Daft Punk gaat hipster.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform