weekender

weekender

1, 2, 3, WEEKEND! Laat alles vallen waarmee je bezig bent, licht uit, alarm erop en wegwezen. Op naar moeder de vrouw of vriendin, en genieten van de dagen zonder gezeur aan je kop.

Laten wij eens beginnen met de liefde. Want het is echt niet makkelijk om te daten met een DJ, groupies, rare tijden werken, enzovoorts. Hier vinden wij nog 48 andere redenen waarom je beter weg kan blijven bij de nieuwe rocksterren.

Vrijgezel Nederland zit massaal op Tinder. Met deze app kan je (single?) mensen vinden waarmee je een gesprek kunt aanknopen. Maar wat nou als clubs zich gedragen als Tinder? Dan krijg je ongetwijfeld zoiets.

Als DJ/producer is het zaak om ook je communicatie goed op orde te hebben. Facebook profieltje, soundcloud account, het is een werk. Maar het is wel noodzakelijk, kijk maar eens naar Jamie Jones, hij wist maar liefst 670.000 fans aan zich te binden.

De lente staat voor de deur, wij ruiken het gewoon. Voor je het weet verschijnen de eerste korte rokjes weer en moeten we zoeken naar onze zonnebril. Als echte vinyl liefhebber bestel je natuurlijk zo’n bril!

Normaal gesproken neemt Rotterdam idee├źn over van Parijs. Het strand aan de Maas was een regelrechte kopie van het strand aan de Seine. Echter komt er nu een club in een oud metrostation. Supertof natuurlijk, maar Rotterdam was wel eerder.

Op vrijdagavond 4 april staat Beatsessions.com weer volledig in het teken van DOTF (Defenders of the Faith) radio, want traditiegetrouw gaat de verjaardag van Mar aka Sneaky-D weer in de boeken als een gek avondje. De line-up is zo goed als compleet, meer nieuws hierover zeer binnenkort!

Om je alvast op te warmen, een oud mixje van Mr. Mar himself.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform