nieuw_weekender

Weekender

Het zal non de ju ook eens tijd worden voor het weekend! Vanavond zitten we natuurlijk allemaal achter de speakers gekluisterd tijdens de show van DJ Vince en zijn kompaan Sceletor, rond de klok van 20.00 gaan de mannen (en dame dit keer) van start. Liefhebbers van hardcore weten genoeg, dit mag je niet missen.

De tune-in button tref je zoals gewoonlijk op deze site en gezellig chatten is onderdeel van onze futuristische mogelijkheden. Nou ja chatten, de laatste uitzending domineerde een persoon vooral de chat maar laat je niet afschrikken door zijn lettergevoelige toetsenbord verslaving.

DJ Vince maakte eerder deze week een poll waarbij de keuze voor een thema-mix geheel in jullie handen kwam te liggen. Wij hebben nog geen definitieve uitslag vernomen maar vanavond zal dat uiteraard duidelijk worden. Hardcore broeders en zusters unite, vanavond gaan we flink los op Beatsessions!

Ben je DJ en zie jij jezelf wel tussen de helden van vroeger en nu staan, mail dan even naar info[at]beatsessions.com. Vertel even kort en krachtig wat jou als DJ bijzonder maakt en attach uiteraard een linkje naar een recente mix. Weet wel: draaien tijdens Invinceable doe je met vinyl of CDJ’s, en dus niet met een DJ-controller.

Warm je speakers vast op, vanavond gaat het los!!

beatsessions.com essential dutch edm platform