weekender

Weekender

Hoppa! Weekend! Tijd voor ontspanning en vertier. Trap je schoenen uit, pak een lekker koud pilsje en geniet van wat komen gaat, want ook deze weekender zit vol tips en amusement.

In Amsterdam is het mogelijk om een echte geluidswandeling te maken. Verschillende kunstenaars hebben soundscapes gemaakt bij diverse routes om de beleving van de stad op een andere manier te ontdekken. Misschien wat zweverig, maar het concept lijkt ons wel wat. (Wandeling langs waar de Energiehal ooit stond, met geluid van toen?) En als je dan toch in Amsterdam bent, waarom niet binnenstappen bij een van de vele tatoeage zaken en laat je liefde voor de muziek vereeuwigen zoals deze mensen jou al voor gingen.

Loveparade 2010 was een zwarte bladzijde in de geschiedenis van elektronische muziek. 21 Mensen lieten het leven toen er hectiek ontstond tijdens dit gratis festival. Maar misschien komt er gerechtigheid, 10 mensen worden verantwoordelijk gehouden voor deze ramp en zullen worden aangeklaagd.

Maart wordt een goede maand. Niet alleen komt Headhunters met een nieuwe single, ook wachten wij met smart op deze documentaire. Want vinyl weegt inderdaad een ton!

Dan eindigen wij met de top 10 vrouwelijke DJ’s volgens DJ City, Legowelt en Xosars doen Beats in Space, Kastle heeft een mix gemaakt voor 3voor12 en wat je eigenlijk allang moest weten over DJ’en en produceren.

Dan nog snel even terug in de tijd met DJ Panic & The Forze MC

En..
Vanavond rond 20:00 zal onze eigen DJ Sneaky-D de stream verheerlijken met wat lekkere oldschool, de welbekende ‘TUNE IN’ button verschijnt rond dat tijdstip bovenaan deze site!

Prettig weekend.

beatsessions.com essential dutch edm platform