weekender

Weekender

De dagen vliegen voorbij. Zo stonden we maandag nog half brak op de werkvloer of schoolbank, nu staat het weekend alweer voor de deur. Dat betekend een nieuwe weekender om jouw vrije tijd goed te beginnen.

Laten we het vandaag eens hebben over de toekomst. Sommige mensen zien die somber in. Maar er wordt ook geïnvesteerd in de toekomst, want jong geleerd is oud gedaan. Zo word deze jongeman van 14 al de volgende A-Trak genoemd en een favoriet bij de DMC. Misschien zien we hem wel binnenkort in de nieuwe Tivoli in Utrecht.

Helaas heeft de toekomst ook mindere kanten vanuit ons oude perspectief. De vaak genoeg bediscussieerde sync knop om er een te noemen. Maar het gaat verder; DJ’en met Spotify. Het is mooi dat het kan, maar really? In de meeste venue’s sta je als publiek al moeite te doen om een fatsoenlijk signaal op te vangen om aan je vrienden te laten weten: “RECHTER SPEAKER VOORAAN!” Laat staan dat je streaming muziek wilt draaien.

Nee dan hebben wij toch liever dingen waar we echt wat aan hebben, zoals deze korte cursus over gains. Of wat dacht je van waarom het belangrijk is om eigen edits te maken?

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform