nieuw_weekender

Weekender

Het weekend staat weer vol voor de deur en dat betekend dat wij onze wekelijkse Weekender weer op je los laten. En deze vrijdag doen we eens gek met een thema, en gaan we vooral erg H-A-R-D!

Lekker feesten voor een gunstig prijsje kan zo af en toe nog steeds. Ben je van de hard tot core en early tot rave, dan heb je mazzel als je in de omgeving van Tilburg woont! In diezelfde regio treffen we veel buitenlandse DJ’s die ook wel een potje Spinazie lusten tijdens hun krachtvertoon, en dan hebben we het over Rudeness in de Time-out. Voor een tientje ben je er bij, dat zijn nog eens gezellige prijzen.

Een steenworp vanaf onze Beatsessions studio gaat het vanavond en vannacht nog een stukje harder, en dit is met wel zeer ruime openingstijden wellicht interessant voor de meer Rotterdamse nachtbraker die zijn schoenzolen wil testen. Ook tijdens Toxic Sickness ben je voor 10 euro lekker even onder de pannen, als je het dak er op blijft.

Dan staat natuurlijk binnenkort de Dancefair weer in het teken van nieuwe gadgets, pro-tips en een mooie kans om lekker te netwerken. Uiteraard is onze sponsor Tonecontrol.nl ook aanwezig.

Gaan we verder met wat lekkere knallers die deze week in onze mailbox verschenen, mis je je eigen mix? Mail ons dan even.

DJ Smurf goes oldschool

Li-Z vs Stefan ZMK

En uit het archief, een meesterlijke set van DJ Panic @ DOTF radio.

Prettig Weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform