weekender

Weekender

Was het een zware week? Vervelende collega’s met kantoor humor? Stapels papierwerk wat weg gewerkt moet worden? Geen nood want het is weer weekend. Schop je schoenen uit, pak een koud biertje, wij brengen je vandaag weer het opmerkelijkste nieuws van de week.

Het grote nieuws deze week zijn toch wel de nieuwe speeltjes van Pioneer. De DDJ-SZ en de RMX500 zijn aan het arsenaal toegevoegd. Voor de DDJ-SZ moet 1999,- euro worden neergelegd. Dit is wat aan de prijzige kant voor een midi controller, al haal je met laatst genoemde dan ook wel een halve muziek fabriek in huis.

Wat ons ook opviel deze week was de Poolse DJ DJane Mirjami. Als je met skills niet beroemd kan worden dan maar mijn pluspunten moet zij gedacht hebben. Hoewel wij pro vrouwelijke DJ’s zijn en zeker niet vies van vrouwelijk schoon, vragen wij ons af of ze iets van zelfrespect heeft.

Op facebook ontpopt de ene na de andere “be like” pagina. Sommige zijn leuk, andere weer wat minder. Ravers be like willen wij jullie toch niet onthouden. Random plaatjes die door middel van tekst een herkenbare situatie voor ravers krijgen.

Roland komt binnenkort met een 808 remake. In deze teaser kunnen we de AIRA, zoals hij gaat heten, aanschouwen. Wij kunnen niet wachten tot wij de Aira in het wild mogen temmen!

Tot slot kan je hier het verschil zien tussen flyers van vroeger en nu. De evolutie van mediadragers en hoe je NIET moet dansen.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform