weekender

Weekender

Daar is die dan weer, na een week hard werken hebben wij weer de leukste nieuwtjes op EDM gebied. Genoeg gedaan op werk of school. Het is tijd voor weekend.

Laten we beginnen met een relletje tussen organisatoren van BPM Festival (Mexico) en Darius Syrossian. De beste man was geboekt om te openen voor Steve Lawler’s VIVa Warriors. Na een aantal ergenissen schijnt deze DJ hardhandig de club te zijn uitgezet, met vrees voor zijn leven, zo post hij op Facebook. BPM Festival ziet dat toch anders, De waarheid zal misschien ergens in het midden liggen. Wij wachten in ieder geval op bewijs wat Darius Syrossian beloofd te geven.

Deadmau5 heeft het na zijn laatste optreden in Miami helemaal gehad met de stad. Rijke ravers verdrukken zijn echte fans en er wordt grof geld betaald voor zijn shows. Via twitter liet hij begin dit jaar weten dat hij geen shows meer doet in Miami. Club Space (Miami) springt daar handig op in en nodigt Joel Thomas Zimmerman uit om een gratis toegankelijke show te geven in hun club. Daarnaast staat daar een vergoeding tegenover van 25.000 dollar voor eventuele kosten. De reactie van de altijd sympatieke Deadmau5?

Er zijn helaas nog steeds veel vooroordelen over vrouwen die DJ’en. Hier een lijst met de meest voorkomende. Misschien als je de valkuilen kent, kan je er je voordeel mee doen. Daarnaast gelden deze tips eigenlijk voor ons allemaal. Maar vergeet ook niet de marketing, social media blijkt the way to go te zijn. Deze 100 DJ’s leiden de top als het gaat om volgers. Hoewel Martin Garrix nog niet in deze lijst voor komt, kan het niet lang meer duren tot deze jongeman (17 jaar) bij de top hoort. Eind deze maand begint zijn tour door de US of A. Wij wensen hem vooral veel plezier.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform