weekender

Weekender

Ook al is het vandaag toch echt het begin van het weekend, toch voelt het als een maandag. Nog uitbuikend van alle eetfestijnen en terugblikkend op onze kerstcadeaus is het tijd voor de weekender.

Heel leuk die CDJ’s, dure mixers en effecten racks, maar met 2 Amigas kan je ook mixen. Akira Kei heeft custom software gemaakt waarmee je o.a. loops kan maken, pitch benden en time stretchen. De eerste demo van het volledige product zal op Datastorm 2014 te zien zijn.

Het overkwam DJ Shadow eerder dit jaar al: Verwijderd worden achter de decks. Deze keer is het SirensCeol die zijn set niet mocht af maken. Misschien moeten bookers zich iets meer verdiepen in de style die een DJ draait.

Paris Hilton vindt dat zij bij de top 5 DJs hoort. Ja je leest het goed, vergeet de DJ Mag Top 100. Paris Hilton hoort bij de vijf beste DJs. Period. En speciaal voor wie er met oud en nieuw niet bij haar feestje kan zijn, is er een mogelijkheid om haar NYE set af te spelen op je eigen feest. Zo heb je een beetje een echte ster op jouw feest! Nee dan gaan wij liever naar dit feest.

Met het einde van het jaar in zicht ontkom je niet aan lijstjes. Meningen van mensen gevormd in een rij nummers met afgelopen jaars favorieten. Toch willen wij deze lijst jullie niet onthouden. Twintig gratis VST plugins van afgelopen jaar. Doe er je voordeel mee.

Tone Control viert vandaag dat zij 10 jaar bestaan. Daarom alleen vandaag 10% korting op alles! Gefeliciteerd ToneControl!

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform