weekender

Weekender

Heeft iedereen het heerlijk avondje overleefd? Leuke spullen gekregen, of staat de helft al op marktplaats? Hoe dan ook het is nu echt weekend, tijd voor vermaak en vertier.

Laten we beginnen met een stukje leedvermaak, we hebben allemaal wel eens op een verkeerd knopje gedrukt tijdens een set. Toch is het leuk om fuck-ups te zien bij DJ’s. DJ Fails heeft een compilatie gemaakt met de grootste fuck-ups.

Misschien heeft niet iedereen het meegekregen, maar uit recent onderzoek is gebleken dat 60% van de jongeren tussen de 20 en 24 regelmatig XTC gebruikt. Volgens diverse festivalorganisaties geeft dit een vertekend beeld van de realiteit. Zo zou het onderzoek vooral zijn verricht bij partyflock leden en die verschillen van de gemiddelde Lowlands bezoeker. Het hele verhaal is te lezen op 3voor12. Uit een ander onderzoek blijkt weer dat mensen die drugs gebruiken een hoger IQ hebben.

Dan hebben wij nog een leuke gadget gevonden. Helaas is deze nog niet te bestellen want het betreft een kickstarter project, maar wel een met enorme potentie. Het is namelijk een customizable midi controller. Jij verteld de makers welke knoppen je waar wilt hebben. Check zelf maar. Wij hebben de umidi in ieder geval al op ons verlanglijstje voor volgend jaar gezet.

Eigenlijk is de Sint alweer onderweg naar Spanje, maar grote kans dat techniek-piet een 4G heeft gemaakt op de boot want Beatsessions brengt vanavond lekker eigenwijs een tweede pakjesavond! Gewoon omdat het kan. Vanavond kan je intunen en check facebook dan ook zeker!

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform