weekender

Weekender

Nieuw weekend nieuwe kansen. Vergeet alles dat vandaag op kantoor gebeurde, trap je schoenen uit en maak je klaar voor een stormachtig weekend maar begin vooral met je verdiende biertje.

Vorig weekend was het alleen niet voor iedereen feest. In Almere was in de nacht van zaterdag op zondag een illegale houseparty gaande. Mevrouw Joritsma kon daarvan niet slapen en stuurde daar de ME op af. Iets met brandveiligheid. Allemaal het risico van een feest geven zonder vergunningen zou je zeggen. Helaas blijkt echter dat de ME buitensporig geweld heeft gebruikt, wat de burgemeester van Almere keihard ontkent. Uit eerste hand horen wij andere verhalen. We weten allemaal dat de ME niet zo van knuffelen houdt, maar onze ervaring met dit soort feestjes is dat men met praten vaak ook tot een oplossing komt. Een maand eerder hoopte hoofd voorlichting van mevrouw Joritsma nog dat de jeugd feestjes in verlaten fabrieken ging organiseren. Be careful what you wish for..

Ook voor Don Diablo zat het niet mee. Zijn back-up is gecrashed, vijf jaar werk voor een groot deel weg. Laat dit een les voor ons allen zijn, en draai geregeld een back-up.

Maar genoeg over het slechtere nieuws van afgelopen week, tijd voor positieve vibes zo richting het weekend. Zo heeft Martin Garrix een heus werk visum voor ‘merica’ weten te bemachtigen. Ook zijn nieuwe track, Wizard samen met Jay Hardway, doet het erg goed.

Booka Shade heeft eindelijk een nieuw album, Eve uit. Bij dit album van deze twee post-minimal vrienden is een korte documentaire gemaakt. Zeker de moeite waard.

Twerken is opgenomen in de Oxford English Dictionary. Eigenlijk is deze dans allang voorbij zijn houdbaarheidsdatum sinds Miley Cyrus zich bij de MTV awards belachelijk maakte. Echter kunnen wij jullie dit filmpje niet onthouden.

Het staat al een tijdje op onze agenda om de Zeeuwse Jahua een keer uit te nodigen voor een radio show, maar het is er helaas nog niet van gekomen. Deze DJ organiseert onder andere feesten met Hybrid Kids in Vlissingen maar maakt ook deel uit van Bass Odyssey wat in Rotterdam plaatsvindt. Deze bass-minded DJ is aankomende nacht/ochtend tussen 4 en 6 te horen tijdens de Freaknacht op 3FM. Mocht je net thuiskomen of nog wakker zijn is dit zeker een tip!

Heeft iemand nog een vals identiteitsbewijs nodig? Of een goed boek om het weekend door te komen? Of kan je intens genieten van cello’s?

In ieder geval, prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform