nieuw_weekender1

Weekender

Zo! De werkweek is weer voorbij, tijd voor een lang weekend. Pak eerst even een biertje, trap je schoenen uit. Wij helpen je de uurtjes door totdat je de deur uitgaat.

Allereerst beginnen we met een geniale clip van regisseur Ryan Staake die deze video maakte voor A-Trak en Tommy Trash. A-Trak kennen we natuurlijk van DMC World Championship, Tommy Trash is vooral bekend in Australiƫ.
Ben je nog steeds in een productieve bui? Pak dan je keyboard en drumpad erbij. De mensen achter mixmagtv gaan ons leren hoe wij Need U 100% van Duke Dumont kunnen reproduceren.
Liever wat harders om de tijd te doden? De heren van Thunderdome hebben een hele goede smaak.
Prins William heeft in ieder geval zijn roeping gevonden. Als Wim Lex nou net zo scratcht op het Koningslied, kan het er alleen maar beter van worden.

Blijkbaar zijn ze niet allemaal homoseksueel in Schijndel want daar kan je vanavond genieten van vrouwelijk schoon achter de decks. Vind je dit wat te ver weg kan je natuurlijk ook gewoon thuis blijven.
Fiets je graag op een fixie, style je je snor met gel en leen je kleren van je grootouders? Blijf dan maar uit de buurt van Amsterdam. In de Melkweg zal een heuse slachting plaats vinden in de vorm van electro.
Voor het hardere werk kan je vanavond The Dreamteam bewonderen. Wel in nieuwe samenstelling, zonder The Prophet maar met Da Mouth of Madness. Het verhaal achter deze reorganisatie kan je hier terug lezen.

Zaterdag kan je nieuw talent ontdekken in Rotterdam bij Lounge Se7en, Major Lazer treedt op in Paradiso, en op Koning(inne)nacht heb je nog een keer de kans Diplo en Switch met aanhang te zien in Tivoli de Helling. De zondag en maandag laten wij geheel aan jullie over, maar laat ons vooral weten wat er te doen is in de reacties, gratis publiciteit, JWZ!

beatsessions.com essential dutch edm platform