weekender

Weekender

Dames en heren, stop waarmee je bezig bent! Laptop dicht, licht uit, alarm aan, rolluiken dicht en als de wiedeweerga naar huis. Want het is weekend, dus het is weer tijd voor ontspanning en vertier.

Beamz is al een tijdje het gesprek op de Interwebz als het gaat om “DJ” apparatuur. Deze is al in vorige weekenders vol onder de aandacht gebracht. Toch zijn er weer nieuwe (hilarische) ontwikkelingen rond dit stukje plastic met lasers. Na heftige kritiek van Deadmau5 heeft het marketing team een commercial bedacht. Allemaal leuk en aardig dacht de Canadese DJ. Na conclaaf met zijn juridische achterban is de conclusie in twee woorden samen te vatten: “tour money.” Maar het marketing team van Beamz zit niet stil. Om de doelgroep te verbreden hebben zij Grandmaster Jay benaderd. In deze video demonstreert de hip hop “legende” zijn kunsten. Kennen we deze beats echter niet al van een ander hiphop zwaargewicht? Ook op facebook kennen ze Grandmaster Jay niet, kortom het mysterie van Beamz.

Sowieso is de vraag of wij Beamz als een echt DJ tool moeten beschouwen, misschien is het meer wat voor deze Disney DJ’s. Goofy en Stitch draaide op halloween de zaal plat in Disneyland Paris.

Gister schreven wij er al over, Amsterdam is om! Het is namelijk nog niet zo lang geleden dat “mechanische” muziek niet mocht worden gedraaid in de hoofdstad. Goed nieuws dus! Maar ook in Rotterdam begint het weer te bruisen.

Amsterdam is een te gewillige geliefde, op het hoerige af. Rotterdam is hard to get, omdat ze zich nooit helemaal overgeeft en je op afstand houdt.

Zo is te lezen in een artikel van de volkskrant van gisteren. Het hele artikel is hier te vinden.

Als laatste hebben wij nog een ontroerend verhaal over iemands laatste rave (wij vragen ons af wat voor candy die weggeeft), wat vinden kinderen nou van Skrillex? En als klap op de vuurpijl een set van Laidback Luke.


Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform