weekender1

Weekender

Terwijl heel Nederland aan het zwarte pieten is, brengen wij onderwerpen die er deze week echt toe doen. Want het is weer weekend!

Sinterklaas is nog lang niet in het land en we moeten eerst nog oktober vol zien te maken. De laatste dag van oktober is er dan ook een feest waar wij naar uitkijken; halloween! In Amerika is dit feest enorm populair, mensen versieren hun huizen en doffen zich op. Zo ook deze familie. Sinds 2008 verzinnen zij een lichtshow gesynchroniseerd op muziek. Dit jaar hebben zij Ghosts ‘n Stuff gekozen. Het resultaat is een knap staaltje licht werk.

Als je nou een halloween feest wilt geven met dat beetje extra sfeer zou je eens kunnen kijken naar deze verlaten nachtclubs. Waar lang geleden duizenden mensen zich hebben vermaakt is het nu leeg en verlaten. Het levert in ieder geval mooie plaatjes op. Wil je echt iets undergrounds organiseren, kan je dit eens proberen.

Heel anders pakken ze het in Las Vegas aan. Hakkasan is een nieuwe nachtclub die 120 miljoen dollar heeft gekost. Niemand minder dan onze eigen Thijs Verwest mag zich daar resident noemen. Met de show ‘In The Booth’ neemt Tiesto ons mee in deze megaclub.

Swedish House Mafia is al een tijdje uit elkaar, maar goed nieuws voor de fans. Er komt een documentaire over Axwell, Steve Angello, en Sebastian Ingrosso. Wij verwachten dat daar gewoon weer een tour bij word georganiseerd.

En dan hebben wij hier nog wat leuke linkjes:

De waarheid over DJ’s door Russell Peters, wat gebeurt er als een band de sound engineer niet betaald? Nou dit bijvoorbeeld. En Deadmau5 de troll.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform