weekender1

Weekender

Wat een aanslag op je nachtrust! ADE en die laatste dagen nog gewoon werken. Gelukkig is het bijna weekend, zodat wij ons met volle overgave kunnen concentreren op de vele feestjes die de hoofdstad te bieden heeft.

Maar eigenlijk weten wij niet zo goed hoe wij onze tijd in moeten delen. So much to do, so much to read. Wij waren niet bij de presentatie, maar gelukkig kunnen we die bij 3voor12 op ons gemak terugkijken. Zonder dat wij het boek uit hebben kunnen we al stellen dat Mary Go Wild de Nederlandse dance Bijbel is die een prominent plekje in je boekenkast verdient!

Normaal laten we Justin Bieber liever links liggen. Maar afgelopen week is er een relletje ontstaan rond deze superster. Tijdens een stap avondje in Zuid Korea weigerde de dienstdoende DJ zijn verzoeknummers te draaien. Meneer Bieber liet het daar niet bij zitten en besloot DJ Michael Woods een klap op zijn gezicht te verkopen.
De volgende dag kon je deze tweet lezen van de Britse DJ/producer. Het gevolg was een over en weer van dreig tweets tussen beliebers en EDM fans. Geruchten gaan dat dit het begin is van de 3e wereld oorlog. Ook beroeps opiniemaker Deadmau5 gooide wat olie op het vuur. Wij zijn alvast begonnen met het verhuizen van onze studio richting een ondergrondse bunker.

Draaien met tablets en/of telefoons lijkt voorlopig nog toekomst muziek. Ervaren DJ Paul Dakeyne mist vooral de fysieke knoppen. Echter zijn er altijd early adopters die over de laatste technieken willen beschikken. Zo ook pionier El mejor DJ de Rioverde hij heeft een erg futuristische set-up waarbij bedrading overbodig is.

Zit je dit weekend ondank alle feestjes toch alleen thuis, misschien is het een idee om deze meneer uit te nodigen voor de gezelligheid. Als je nog ergens moet draaien, check dan de staat van je headphone voordat je deze gebruikt.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform