weekender

Weekender

Vandaag is een speciale dag. Niet alleen het weekend staat voor de deur, maar ook onze dierenvriendjes verdienen vandaag extra aandacht. En als kers op de appelmoes gaan wij vanavond weer live met Li-z en Sneaky-D.

Natuurlijk ontkomen we vandaag niet aan diergerelateerde linkjes. De legendarische dubstep kat kennen we inmiddels wel, toch? Wat vinden jullie bijvoorbeeld van deze dansende hond? Dat de meeste vogels muzikaal zijn is geen verassing meer, maar ook exotische dieren kunnen flink los gaan op een beat!

Platenzaken zijn er niet veel meer. Met veel weemoed denken wij dan ook terug aan de Binnenweg in Rotterdam. In 2007 schreef Lemon8 een prachtige column over Tinseltown/Basic Beat en de recordstore straat van Rotterdam. Ondertussen in Utrecht is Da Capo al een tijdje dicht, maar de complete collectie van 14.000 plaatjes gaan onder de hamer. Helaas worden de zwarte schijven niet per stuk verkocht.

Vorig weekend stond in het teken van Tomorrowworld, het Amerikaanse avontuur van Tomorrowland. Zo’n 140.000 mensen waren hierbij aanwezig. En met zoveel mensen bij elkaar moet er haast wel iets fout gaan. Het tegendeel is bewezen, het festival is zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Chapeau! Voor wie er niet bij was, je kunt hier de livesets beluisteren.

Wil je zelf ook een keer voor zoveel mensen draaien, Nicky Romero heeft een stukje opgenomen met zijn Google Glass. Zo heb je een beetje een beeld hoe dat moet voelen, vet toch die techniek!

Vanavond sluiten we allemaal de computer aan op de versterker. Beatsessions schoonste komt langs en gaat samen met Sneaky-D een geweldige muzikale avond verzorgen. Dus tot straks rond 20.00 op deze website.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform