weekender

weekender

Half Nederland is deze week ziek, het weer slaat ineens om, trui of jas vergeten; GTA V is uit. Voor wie zich niet waant in de virtuele wereld van Los Santos hebben wij wat updates in de aanbieding.

Laten we eens beginnen met een muziekje op te zetten. Om toch een beetje het GTA gevoel te krijgen staat hier een playlist met tracks uit de game. Natuurlijk zijn ze dit nog niet allemaal. Wij wachten met de zelfde smart als jullie op de eerste torrents.

Voor ons is Kaskade de held van de week. Toen de DJ uit Amerika hoorde dat een van zijn fans door persoonlijke omstandigheden niet naar zijn concert kon komen, twitterde hij deze persoonlijke tweets naar de fan. Hulde!

De laatste DOTF show is zeer goed beluisterd, tot in de vroege uurtjes trokken DJ’s Smurf, Maynor en Sneaky-D alle registers open en brachten een zeer diverse 4-decks battle. De vraag om de livesets hebben we massaal ontvangen maar je zal nog heel even moeten wachten. Dit weekend gaan we knippen en plakken zodat we het beste van deze vele uren kunnen aanbieden.

We kunnen al een tijdje niet meer stemmen op de Top 100 DJs van 2013. Er is zo’n 750.000 keer gestemd, vooral door marketing tweets en facebook berichtjes van DJs. De top 3 van dit jaar schijnt te zijn gelekt. Dit zou de top 3 zijn volgens Stoney Roads:

1. Hardwell
2. Armin Van Buuren
3. Avicii

Dan starten we deze vrijdagmiddag met een overdosis funk geproduceerd door Ricky da Dragon

Gaan we even helemaal Detroit met ‘The Grid – episode 9’

Nemen we voor het gemak nog een stukje Boiler Room mee

En zeggen we:

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform