weekender

Weekender

Hebben wij woensdag teveel gezegd? Dat viel toch best mee die laatste werkdagen? Nu is het tijd voor vermaak en vertier, het is weekend!

Tussen het draaien door pakken wij graag een spelletje mee op Beatsessions HQ, wij zitten dan ook geduldig te wachten op GTA 5. Niet alleen de beloofde multiplayer of de geweldige graphics, nee wij wachten vooral met smart op de in-game epische radio die je kunt beluisteren! Deze week werd bekend dat onder andere Flying Lotus en Soulwax een eigen virtuele ether krijgen. Is het al 17 september?

Twerking is deze week toegevoegd aan de Oxford Dictionarie. Wat ons betreft mag het woord er ook meteen weer uit. Deze dans die de laatste jaren vooral door Diplo bekendheid verkreeg is tevens deze week om zeep geholpen op de MTV VMA Awards. Niemand minder dan Miley Cyrus twerked er lekker op los tegen het kruis van Beetlejuice. R.I.P. Twerking, 19952013

Zoals tijdens de hoortest van wat dagen terug pijnlijk duidelijk werd, kan 10 jaar een groot verschil maken. Ook je perspectief op muziek veranderd. Buzzfeed verzamelde 32 GIFjes om de verschillen tussen twintigers en dertigers uit te leggen. Erg herkenbaar wat ons betreft.

Eind september maakt Tomorrowland de grote oversteek naar de Verenigde Staten. In Chattahoochee Hills, Georgia zullen vijftig duizend feestgangers springen op de beats van de beste DJ’s van de wereld. Om het publiek alvast warm te maken is er gisteren een teaser verschenen.

Voor wie die nog geen artiestennaam heeft; kies je alias met wijsheid!

We gaan terug in de tijd met Sneaky-D

En extreem relaxen met Dustin Hulton

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform