weekender

Weekender

Is dit je laatste weekend van je vakantie of ben je net pas klaar met werken? Geen nood, 2 volle dagen vrij! En wij maken je weekeinde nog net effe mooier met deze verzameling nieuws, hilariteit en ander geneuzel.

Het leven van een muziekliefhebber gaat niet altijd over rozen. Mensen begrijpen nu eenmaal niet altijd wat jou drijft tot je passie. Hier worden 21 problemen die je als audiofiel tegen kunt komen in GIF vorm uitgebeeld. Ook speciaal voor producers bestaat er een Tumblr blog die herkenbare situaties weergeeft in bewegende plaatjes.

Morgen start dan eindelijk Mysteryland. Naast een geweldige line-up betekend dit ook wel een de afsluiting van de zomer. Nog even en we bibberen weer voor de ingang van discotheken om acts te kunnen zien. Om dan toch een beetje fashionable voor de dag te kunnen komen hebben wij 2 hele vette hoodies gevonden. Voor de acid freaks een puike TB303 print. Ben je meer DJ dan een echte knoppendraaier, dan scoor je natuurlijk veel meer punten met deze hoody. Voor meer details zou je deze gasten even kunnen berichten.

Maak er een mooi weekend van mensen, maar letten we wel allemaal even op! Er zijn foute pillen in omloop en je wil natuurlijk niet met een te scheve bek op het scherm van je baas verschijnen.

Gerben Brouwer is deze zomer naar Ibiza geweest en deelt zijn ervaring met ons.

Stemmen kan hier

Ook Marc (Sneaky-D) heeft het eilandgevoel te pakken en maakte er deze mix van.

Jonathan O’Niels brengt ons allen wat dichter bij elkaar met zijn Social Mix.

Stemmen kan hier

Maurits (alt10) heeft dan EINDELIJK zijn eigen midicontroller. Dit is zijn eerste take en hiermee duikt hij meteen in het diepe (beats, juke/footwork en jungle).

Stemmen kan hier

beatsessions.com essential dutch edm platform