nieuw_weekender

Weekender!

Driedubbel feest! Op de eerste lentedag geven we elkaar volop complimentjes (gast je bent goed!) én het weekend staat voor de deur. Tart het lot echter niet want dat gaat soms goed maar helaas ook wel eens flink fout (RIP).

Blijf je vanavond thuis dan is het misschien leuk om even je stem uit te brengen op de Gouden Kabouter Awards 2013. Zin om wat muziek te maken maar je hebt de software niet in huis? Geen punt, dat kan tegenwoordig gewoon online.
De doorgewinterde freaks zitten vanavond natuurlijk met de buttons van Ableton Push te spelen, en geef ze eens ongelijk. Heb je trek in het bouwen van een stevige track dan kan een stukje advies geen kwaad. Hier tref je de workshop tijdens Dancefair 2013 van D-Block & S-Te-Fan. Deel één, twee, drie, vier, vijf, zes, en zeven.

Mocht jouw portemonnee geen last hebben van de crisis dan is stappen natuurlijk de beste optie. Voor het hardere werk ben je vanavond welkom in de Time Out (Gemert) tijdens Frenchcore Maniax. Liever wat rauwer, dan pak je de auto richting Capital. Maar waarom al dat geweld als je terecht kunt bij Oldskool! in Spijkenisse, daar tref je onder andere onze eigen DJ Lars.

Voor de passieve thuisblijvers staat er gelukkig voldoende muziek online. Onze uiterst fijne selectie van deze week:

ManschMal – Try-out TechnoSQ

Sneaky-D – Thunderdome Tribute

Cranked – Case 2013_02

Have a good one!

 


Met de vriendelijke groeten van Richie Hawtin

beatsessions.com essential dutch edm platform