weekender

Weekender

Terwijl half Nederland in Biddinghuizen of Hilvarenbeek vertoeft, is het voor de thuisblijvers dit weekend drama. De feestagenda voor dit weekend is karig en schaars, maar gelukkig zijn wij er nog!

Voor de beginnende DJ hebben wij in deze weekender leuke tips. Onze collega’s van Do Androids Dance hebben een mooi item gemaakt, want ‘hoe pak je het aan als beginnende DJ’. Heb je dit dan eindelijk goed voor elkaar begin je natuurlijk onderaan de ladder; openen voor de headliners. De openende DJ heeft een onderschatte en misschien ook wel ondergewaardeerde functie. Dit terwijl deze rol veel vereist van juist die DJ. Resident Advisor legt het even voor je uit.

Feit is dat fans van elektronische muziek het meest toegewijd zijn ten opzichten van andere muziek stylen. Natuurlijk zitten er af en toe van die eikels bij die een nummer aanvragen, print daarom dit formulier een paar keer uit en stop ze in je platentas. Wij denken dat dit het gezeik ten zeerste verminderd.

Als je nu echt niets te doen hebt dit weekend en bent je fan van vinyl, probeer dit truukje eens uit. Wij zijn benieuwd naar de resultaten. Sinds kort hebben wij in de studio een 3D printer, en dus pakken wij het lekker zo aan.

Helaas gaat de radioshow van Sticky Green vanavond niet door, maar niet getreurd. Op Beat.nl is genoeg te beluisteren om je weekend mee te vullen. Zoals bijvoorbeeld deze tip

Jonathan O’Niels – Social Mix

beatsessions.com essential dutch edm platform