weekender

Weekender

Vandaag kan het kwik tot wel 37 graden stijgen. Bovendien worden er in de middag en avond onweersbuien verwacht, dus prima weer om binnen deze weekender door te nemen!

Het grote nieuws is natuurlijk dat wij alweer een jaar in de digitale ether zweven. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder jullie! Onze oprechte dank daarvoor!

Onze facebook timeline overspoelde deze week met foto’s van de Technics SL700’s. Rapper en DJ Biz Marky is op Diggers Delight met deze 7″ versie van de SL1200’s gespot. Panasonic (het moederbedrijf van Technics) wil er zelf niets over kwijt. Foto’s en het hele verhaal kan je hier lezen.

Een grote schok voor de Lowlands gangers; dit jaar weinig dubstep op de line-up. Is dubstep dan echt dood, of is er een versplintering van dit genre? 3voor12 doet een prima analyse over deze relatief nieuwe elektronische stijl.

Beginnende dj’s kunnen zich raar gedragen. Be├»nvloed door grote namen denken zij ook belachelijke riders te kunnen vragen voor optredens. Daarom even een zelfreflectie; vijf tekenen dat je eigenlijk misschien maar beter kan ophouden met draaien. Of zet even je trots opzij en luister naar deze tips en groei als DJ.

Er is weer een relletje rond de DJMAG Top 100. Deze keer is het David Guetta die zich niet kan vinden in de verhalen die over hem rond gaan, met als gevolg een tweet om zichzelf te promoten.

Adidas originals heeft een erg goed marketing en reclame team. Elke video die ze maken is een pareltje om naar te kijken. Binnenkort komt dan ook weer een nieuwe clip uit. Dit keer met RUN DMC en A-Trak, wij kunnen niet wachten. Gelukkig hebben we alvast de teaser.

Dit weekend liggen wij persoonlijk liever aan de rand van een zwembad. Wil je toch flink zwetend dansen op leuke muziekjes? Dan kan je altijd terecht op Partyflock

Vers van de decks komt Ruwedata met een nieuwe mixtape.

En Mike Omega heeft weer een fijn setje met Club slammers online gezet.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform