weekender

Weekender

Het is weer tijd voor je welverdiende weekend. Na 5 volle werkdagen tijd voor pret en vertier. En wat een weekend gaan we tegemoet!

Dit weekend staat uiteraard in het teken van Tomorrowland. Dit driedaagse festival in België telt maar liefst 13 stages. Met zo’n 180.000 bezoekers en meer dan 100 DJ’s moet er volgens de wet van Murphy iets fout gaan. Zo heeft Liv van Nervo haar arm gebroken, maar ze doet er alles aan om erbij te zijn. Heb je geen kaarten kunnen bemachtigen voor dit massale event, geen nood! ID&T streamt dit “feestje” live op YouTube. Het ziet er in ieder geval al vet uit.

Deze week is de website van Skrillex gehackt. Zelf kon hij er wel om lachen. De turkse hacker “Eboz” zette het volgende op zijn site:

“My homies are always with me, among friends,

Is there anyone not with me in every breath I take?

Greetings to friends; we’re not dead, still living,

I have nothing to do with Facebook, Twitter, or forum accounts.”

Het is tegenwoordig helemaal hip om je merk te koppelen aan een DJ. In het verleden was het Pepsi wat zijn naam vooral probeerde te associëren met popsterren. Tegenwoordig doet Hardwell een reclame voor Opel, Deadmau5 optredens voor Microsoft en onze eigen Tiesto brengt een gratis track uit voor ACER.

Vorige maand was Defqon.1 Festival. De mensen die erbij waren kunnen nu zichzelf gaan zoeken in de aftervideo. Voor alle andere liefhebbers is het vooral een was-ik-er-maar-bij filmpje. De complete DVD is hier te bestellen. Het is alleen nog niet bekend wanneer de DVD uitkomt.

Voor de bass liefhebbers heeft Mataklap weer een nieuwe mixtape.

Voor acid, techno en IDM hebben we deze week een live opname van Zodiak Commune, m8amix live op Tacnival.

Voor echte oldskool hebben we een YouTube filmpje van een uur. Vinyl Vinnie pakt zijn platen weer uit de kast om ons het beste uit de gouden tijd te brengen.

beatsessions.com essential dutch edm platform