weekender

Weekender

Laat de boel maar de boel, stop waarmee je bezig bent en trek de deur achter je dicht. Deze week zat vol ergernissen, maar nu is het weekend!

Om dan maar meteen onze frustraties eruit te gooien, Paris Hilton is vanaf 31 juli resident bij Amnesia op Ibiza. Een echt “Foam & Diamonds” feest. Als Justin Bieber daar nou eens gaat stappen en het zelfde doet als bij deze dj.

Afrojack en Deadmau5 kunnen elkaar niet luchten of zien en dus vechten ze het muzikaal uit. Het begon toen Deadmau5 zich afvroeg wat de standaard is van goede muziek bij Afrojack. Een dag later brengt de Nederlander deze track uit. De titel verwijst naar hoe Deadmau5 zijn tracks noemt. En de muzikale oorlog is begonnen. Deadmau5 produceert deze track met een opbouw en een drop, waar Nick van der Wall bekent om is. Inmiddels heeft Afrojack zijn antwoord al klaar.

We kunnen weer stemmen voor de beste DJ’s van de wereld. DJMAG organiseert deze verkiezing elk jaar en elk jaar valt ons op hoe weinig vrouwen er in de top 100 voorkomen. De meeste mensen in deze lijst hebben wel een hitje gehad op Beatport. Blijkt dat dat dus helemaal niet zo moeilijk is. Hier kan je een spoedcursus Beatport-hitjes-maken volgen. Heb je nog twijfels over of dit echt de manier is, luister hier maar eens naar. Genoeg bewijs dunkt ons.

Maar er is ook goed nieuws, na vier jaar is er dan eindelijk Logic X! Deze pro tool app van apple zit vol nieuwe snufjes. Waaronder een remote control via je iPad, automatische drummer en een compleet gerestylde interface om maar eens wat te noemen. Niks geen zon voor ons dit weekend dus, wij sluiten ons op in de studio.

Wat gebeurt er als je de Beatport top 100 geeft aan verschillende DJ’s? Dit vroegen we ons afgelopen week af. Interessant concept, gewoon voor de lolz. Je eigen inzending mag je kwijt in de reaties. Tracks weten jullie wel te vinden, toch?

Decay

Alt10

Sneaky-D

Prettig weekend!

  • Renz

    goed weekend mannen en dame wij gaan feesten dit weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform