weekender

Weekender

Nog even aftellen, spullen pakken en wegwezen. Twee volle dagen geen baas die over je schouder meekijkt, het is weekend!

Ook deze week kunnen we (weer) niet om Daft Punk heen. Op facebook en twitter verschenen foto’s van durex condooms in een Get Lucky verpakking. Na wat onderzoek blijkt dat Durex zelf van niets weet:

“There is no Durex promotion or partnership with Daft Punk in the UK or any other markets and Durex are not posting free packs to the world’s top DJs as suggested.”

Wij hebben een vermoeden dat Diplo hier achter zit. Het is namelijk niet voor het eerst dat Diplo een geintje uithaalt. Toen wij de Bubble Butt condooms ontdekte wisten wij het in ieder geval zeker. Well played Diplo, well played.

Stel nou dat deze condooms bestaan, dan kun je ze gebruiken op de wallen. Misschien krijg je dan nog een gratis dans show mee. Deze actie is opgezet door Stop The Traffik om meer bewust zijn te creëren tegen gedwongen prostitutie.

Tegenwoordig heeft iedereen wel een mp3 speler. Een 160GB iPod kan zo’n 40.000 nummers bevatten. Benieuwd hoeveel platen dat zijn? Kijk hier maar eens naar. Gelukkig staat de techniek niet stil en kunnen DJ’s het tegenwoordig af met een iPad of iPhone. Maandag postte we het al op onze facebook, Traktor voor iOS devices is deze week helemaal gratis en voor niks! Als je ons had geliked, dan wist je dit natuurlijk allang!

Terugkijken is leuk en het is ook goed om te weten waar de hedendaagse muziek zijn roots heeft liggen. Maar er gebeurt veel in muziekland, Dummy Mag heeft een essay geschreven over de hedendaagse underground muziek in Groot Brittannië.

Vanavond is het laatste feestje in LVC, daarna verhuizen ze naar een nieuwbouw locatie. Voor de laatste keer kan je naar Doorgedraaid op de oude locatie.

In Zeeland is morgen Hybrid Summer Jam. En met een 9 als weercijfer mag je dit niet missen.

Muziek en kunst vind je morgen in Rotterdam. Bazar Bizar is een kunstmarkt in de breedste zin van het woord. Verwacht muziek, kunst, design, en een oude spullen bingo. Grote kans dat er ook standjes zijn met vinyl.

Vind je dit alles niks? Ga eens kijken bij een My Little Pony conventie. De brony’s (zo heten fans van My Little Pony) weten wel hoe je een feestje bouwt.

THiN heeft zijn eerste release te pakken. En niet op zomaar een label, onder de vlag van Bonzai kan je Interface via Beatport kopen.

Voor setjes verwijzen we je graag naar andere posts die deze week zijn gepubliceerd. Genoeg te luisteren toch?

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform