weekender

Weekender

Zet je speakers maar in de tuin of op het balkon en de laptop op schoot. Links van je een biertje en aan andere kant de barbecue. Het is niet alleen weekend, maar ook nog eens lekker weer!

Deze week geeft Tiësto zijn ongezouten mening over Daft Punk, Nederland is een wereldrecord rijker en Nicky Romero is tijdelijk even uit het circuit.

Het leven van een producer gaat niet altijd over rozen, check deze BBC aflevering maar eens. C-Bomb is bezig met zijn comeback als dubstep producer/DJ, onderweg naar de top komt hij verschillende obstakels tegen.

Wil je nou echt een verschil maken in de wereld, dan is dit een goed doel: een studio die in een rugzak past brengen we naar minder bedeelde landen. Ook komen hier regelmatig remix contests langs waarbij je bijvoorbeeld een soundcloud pro account kunt winnen. Wij zijn erg benieuwd naar de (elektronische) muziek uit landen als Ghana.

Dat je nooit te oud bent om te feesten bewijst deze man. Hoe geweldig is het om op je oude dag nog mee te kunnen feesten met de jongere cultuur. Op dumpert verschijnen al video remixen van de dansende opa, wij voorspellen een nieuwe meme. Niet iedereen zit te wachten op zoveel internet bekendheid, Matthias Fritsch is door de enige en echte Technoviking aangeklaagd en eist dat alle Technoviking filmpjes offline worden gehaald. Raarr.

Dit weekend is het tijd voor Pitch festival in Amsterdam. Twee dagen lang een feest met vooruitstrevende elektronische muziek. En de line up liegt er niet om! Vanaf vanmiddag kun je acts bekijken zoals Filosofische stilte, Hudson Mohawke en Kaytranada. Onze tips voor morgen zijn Disclosure, Julio Bashmore, Jameszoo en Trentemøller.

Deze week kwam Subp Yao met een EP op het Basserk label.

Awakenings is nog maar een week geleden, toch voelt het alweer als een eeuwigheid daarom luisteren we terug naar de set van Blawan.

En als laatste,

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform