weekender

Weekender

De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar nog even volhouden mensen. Het is bijna weekend!

Het festival van afgelopen weekend was natuurlijk Electric Daisy Carnival. Een festival waar je als man sterk in je erg sterk in je schoenen voor moet staan. Helaas voor Deadmau5 kwam Kat Von D daar dus achter. Subtiel als deze dame is, spuwde ze haar gal op twitter. De gemaskerde DJ kon niet anders dan een publieke reactie op zijn facebook te geven. Kijk Kat Von D, zo kan het ook.

Dit weekend moet je natuurlijk bij Awakenings zijn. De mensen van 3voor12 zijn zo aardig geweest om 10 acts te verzamelen die je niet mag missen. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Hier een fijn overzicht van de overige festivals deze zomer. Om goed voorbereid te kunnen feesten kan je hier de essentials bestellen.

Wij wachten al dagen op onze bestellingen van Discogs, PostNL maakt er namelijk een zooitje van. Het was sowieso altijd maar afwachten of je nieuwe juweeltje heel aankomt.

Red Bull Music Academy heeft een overzicht gemaakt van de hoogste punten in New York. Bij FACT TV heeft Artifact 10 minuten de tijd om een beat te composeren. En Traktor komt met een interessante update.

Het gelekte album Yeezus van Kanye West is hier te beluisteren, waar je samenwerkingen treft met Daft Punk, Brodinsky en Hudson Mohawke. Liever terug in de tijd? Met 1 druk op de knop waan je je weer in de 90’s. Liever plateauzolen dan beenwarmers? Geen nood, we got you covered!

13 juli organiseert Hybrid een heuse summerjam in Vlissingen. Speciaal voor dit event heeft IIAN een promomix gemaakt.

Machinedrum heeft een nieuwe set opgenomen met juke/footwork en meer te “future” achtige sounds.

Mike Omega hoeven we niet meer te introduceren, toch?

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform