column_Weekender

Weekender

Seuw, daar zijn we weer. En we houden het kort, zonde om te lang voor deze monitor te zitten. Het is immers alweer bijna einde zomer. Dus snel die links doorspitten en hop, in de zon met die kop.

Zoals altijd, eerst een lekker stukje muziek. Bij zo’n lekker zonnetje hoort een lekker breakbeatje op de achtergrond. Fijn ergens in het gras met een drankje of dampie genieten van de ondergaande zon, heerlijk! En laat onze eigen Sneaky D nu net een fijn breaksetje online zetten, wat een fijne vent toch. DJ Stylo heeft een kratje vinyl achtergelaten in de studio en onze vriend moest deze natuurlijk even uitproberen. Enjoy!

Maar voor van dat avondzonnetje genoten kan worden, moet er eerst even wat voer in. En bij eten hoort naturlijk ook wat achtergrondgeluid. Nu kan je een vragen of de ober nog een CD-tje met viool-gejengel heeft liggen, maar ik hou wel van wat gesamplede geluiden met een gezellige beat eronder. Echt? Ja, echt.

En gelukkig komt mijn favoriete restaurant met de oplossing. Je eten wordt voortaan geserveerd op een volledige music station. Simpelweg je mobiel via bluetooth verbinden met je placemat en je bent mogelijk de volgende Deadmau5.

Klinkt als een droom, toch? En wat zal dat eten dan wel niet kosten, als al die techniek ook betaald moet worden? Nou, als je een Big Mac kan betalen, kom je al een eind. Het is namelijk een actie van McDonalds en heet de McTrax. Momenteel zijn de placemats volgens de site helaas nog maar bij een restaurant in Nederland uitgebracht. En op Facebook zegt McDonalds zelfs dat ze alleen intern getest worden. Dus we zullen helaas nog even moeten wachten en hopen.

Tja, DJ zijn wilt iedereen wel tegenwoordig. Al die roem en geld. Maar is dat nou echt zo? Ik bedoel, zelfs Darkraver is tegenwoordig weer voor bruiloften en partijen te boeken. Maar ook andere DJ’s zoeken naar extra manieren om geld binnen te halen.

Zo ook DJ Kasey Taylor uit Australiƫ. samen met club promotor Robert Charles Oung probeerde hij een kilo ketamine Australiƫ in te smokkelen. Hoe? Nou, beide heren hadden het lumineuze idee om de kilo te delen en in te slikken. Helaas wisten ze niet dat ze al maanden in de gaten werden gehouden. Toen ze aankwamen op het vliegveld werden ze direct opzij gehaald en onderzocht. Ook zijn er bij 2 clubs direct invallen gedaan en grote hoeveelheden drugs gevonden. Bij YourEDM hebben ze wat meer info over de arrestatie van de DJ en de invallen bij de clubs.

Zo, weet je? De zon lokt, ik ga er een eind aan breien. We doen nog even de laatste inspanning van de week en dan mogen we van het weekend genieten. Dus nog even met zijn allen; Het “IEW & AWW“-momentje. Choose wisely…

Fijn weekend!

KinGuiN

beatsessions.com essential dutch edm platform