weekender

Weekender

De computer afsluiten, uit klokken, alarm op de toko, snel naar huis, schoenen uit en een biertje open, het is weer weekend!

Vanavond is het weer tijd voor Beatsessions Radio, deze vrijdag is het weer de beurt aan de mannen van Sticky Green. Vanavond kun je genieten van de geluiden die WPD, Sufyen en Kjeld Langeveld over de digitale ether gooien. Een RSVP kan je hier achter laten. Rond 20:00 verschijnt de TUNE IN! knop weer, geen excuusjes, luisteren!

Deze week is wel bewezen dat cd’s niet meer verkopen. Free Record Shop is failliet en ook de Bijenkorf stopt met de verkoop van de glimmende schijfjes. Op Beatsessions HQ staan ergens in een kast nog wat nostalgische cd doosjes, maar eigenlijk luisteren we alleen nog naar streams en draaien vanaf USB.

[sarcasme mode]
Draaien is een dure hobby, er gaat veel geld zitten in gear en muziek. Om dit alles te bekostiggen kan je jezelf hier verkopen. Het is even wat auto’s wassen maar dan heb je in 2020 je eerste echte CDJ2000 Nexus. En als je dan toch het geld hebt, waarom zelf produceren? Dat kan je heel makkelijk laten doen door een ghost writer! Zelfs de publicatie op verschillende sites, marketing en comminucatie nemen ze van je over. Geweldig toch?
[sarcasme mode off]

Kanye West komt binnen kort met een nieuw album. Om dit te promoten deed New York Times een interview met de beste man. Dat meneer West het vrij hoog in zijn bol heeft, was al geruime tijd duidelijk. Ook met de titel van zijn nieuwe album bewijst hij zijn grootheidswaan. Toch heeft Kanye een puntje met de volgende quote:

You know, if Michael Jordan can scream at the refs, me as Kanye West, as the Michael Jordan of music, can go and say, “This is wrong.”

De fail van de week gaat naar Skrillex.

Mocht je nou de auto pakken dit weekend naar een feestje, spreek dan goed af wie er rijd. Ook al is de Fyra een enorme flop, de trein is natuurlijk ook een optie.

Dan rest ons nog een drietal setjes, Shadowboxer uploade gisteren een deep house set. Een tracklist komt later, beloven ze.

Decay pakte zijn progressive house plaatjes erbij en heeft de beste daarvan geselecteerd.

Cranked komt met een trap set.

Prettig weekend!

beatsessions.com essential dutch edm platform