nieuw_fresh_fm

Week van de Nederlandse DJ’s

Van maandagavond 14 t/m zondag 20 oktober presenteert Fresh FM voor de zevende maal ‘De Week van de Nederlandse DJ’s’. Vrijdag en zaterdag komt Fresh FM live vanuit Amsterdam waar ook het Amsterdam Dance Event plaatsvindt.

In 2006 startte radio Fresh FM, naar aanleiding van de populariteit van de Nederlandse dj’s in binnen- en buitland, ‘De Week van de Nederlandse DJ’s’. In de week dat de hele danswereld is neergestreken in Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event zet Fresh FM de Nederlandse dj’s nog eens extra in de spotlights. Van maandagavond 14 t/m zondag 20 oktober is ‘De Week van de Nederlandse DJ’s’.

Iedere avond zijn er mixsets te horen van tal van populaire Nederlandse DJ’s. Gedurende de week hoor je interviews met en livesets van onder andere Afrojack, Martin Garrix, Billy the Kit, Dennis van der Geest, Ralvero, DubVision, Bassjackers, Justin Prime, Firebeatz, Jose, Leon Bolier, JoeySuki, Gizmo, The Darkraver, Norman, Playboyz, Jean, Mell Tierra, Jordy Dazz, La Fuente, Jurgen, Baggi Begovic, Koen Groeneveld, Loopers, Marcel Woods, Artento Divini, RenĂ© Amesz, TV Noise, Sick Individuals, Julian Jordan, Showtek, ROOG en Michel de Hey!

Vrijdag en zaterdag komt Fresh FM live vanuit het centrum van Amsterdam. In Three sisters Pub op het Rembrandtplein ontvangt de zender tal van dj’s, producers en organisatoren die op het Amsterdam Dance Event aanwezig zijn. De luisteraars worden bijgepraat over wat er op de conferentie gebeurt, er op dit moment in de danswereld speelt en welke feesten tijdens het Amsterdam Dance Event ‘hot and happening’ zijn. De uitzendingen beginnen beide dagen vanaf 16.00 uur op Fresh FM.

Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6, 95.7, 95.9 en 103.4 FM. Ook via internet is Fresh FM te beluisteren door middel van de diverse livestreams op www.fresh.fm.

beatsessions.com essential dutch edm platform