nieuw_win_actie

We have a winner

Als opkomend blog/lifestyle/radio dingetje moet je zo nu en dan wat weggeven. Tenminste, deze trend blijkt pijnlijk duidelijk op Facebook, maar to be honest; wij hebben er niets mee. Dus stelde wij een ultiem anti-gadget pakket samen dat lekker eigenwijs een tegengeluid bracht.

Maar wat viel er te winnen? Een verjaarde VHS-speler met een berg video tapes van onder andere de Energiehal (RIP), een unieke video registratie van Symbiont’s Total Darkness in de Vechtse Banen en een ‘meet and greet’ met de helden van die tijd tijdens de overhandiging van ons anti-gadget pakket. We waren echter niet voorbereid op de massale reacties, mails en motivaties. Waarvoor hartelijk dank!

En zoals dat gaat met een wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn. We hebben vooral gelet op de motivatie, en daar stak een man met kop en schouders bovenuit:

wat een vet prijzenpakket….ik ben bij alle energiehallen feesten geweest (voor zover ik weet), het waren voor mij de beste feesten die ons kikkerlandje kende en ben ook bij de sloop geweest (heb zelfs zitten janken en nog als ik iets over de energiehallen lees of zie schieten de tranen in mijn ogen). Ik had een hoop videobanden van feesten die ik helaas door een brand en sommige door diefstal verloren ben dus deze actie is echt super….bedankt, want nu schieten weer allerlei goeie herrinneringen door mijn kale koppie.

 

Beste Daan Martens,

Gefeliciteerd met je oldschool pakket en we hopen dat dit een nieuwe start van je verzameling mag vormen. Op 5 april a.s. verwachten we je tijdens DOTF Radio in Spijkenisse. Daar drinken we samen een glaasje met je en maken we er een mooie avond van. Veel belangrijker: keep the Faith!

Beatsessions crew.

  • http://www.facebook.com/D.MartensN8W8 Daan Martens

    Te gek zeg,dat is even fijn wakker worden.Ben een beetje met stomheid geslagen dat mijn motivatie genoeg was voor het winnen van deze actie.Dit prijzen pakket is zeker een mooie start van een nieuwe collectie die ik langzaam ga opbouwen.beatsessions jullie bedankt voor deze super actie.

  • Nijneman

    Nou, tegen die motivatie kon niemand op! Je hebt ‘m met kop en schouders verdiend (verhapsel ik nu wat gezegdes?) Gefeliciteerd!

beatsessions.com essential dutch edm platform