soundbits_wanted

wanted track ID

In de aanloop naar aanstaande vrijdag gaan we het deze week gezellig hebben over oldschool. Waarbij gelijk een frustratiepuntje naar voren komt zetten, want je kent het wel, die ene track waar je zo geweldig op uit je dak ging maar waarvan je de titel niet meer weet! Dit overkwam de oprichter van een wel heel goed lopende facebookpage: Houseclassics 1987 – 1995.

De zoektocht gaat verder via Beatsessions.com en we motiveren je gelijk met een leuke beloning van $100 (onze wisselkoers is gunstig, maken we 100 euro van).

Money talks dus snel over tot de case: het plaatje in kwestie werd, om maar even drie legendarische woorden te gebruiken in één zin, gedraaid in de Waakzaamheid in 1992 door Marcello. Simpelweg een droomplaatje waar je helemaal in op gaat, de noodzaak om een track ID te vinden is ons dan ook volledig helder.

Verder weten wij niets van dit fijne stukje muziek. Ook Marcello die de plaat juist zelf draaide heeft geen idee. Klinkt als een uitdaging, en daar houden we van! Gooi dus als de sodemieter al je registers open en help ons met het verlossende antwoord.

Het track ID stuur je per email naar info@beatsessions.com , wij verifiëren de informatie en daarna ga je je klem zuipen zover dat lukt met 100 euro en ben je ons eeuwig dankbaar. En wij jou!

beatsessions.com essential dutch edm platform