nieuw_kinguin

Versterking @Beatsessions HQ

Toen wij zo’n kleine anderhalf jaar geleden het initiatief Beatsessions in de wereld brachten werden we al gewaarschuwd voor zwaar weer. Immers, een weblog starten dat zich richt op EDM en wellicht daarin afwijkt van de massa zou nooit succesvol worden.

Deze waarschuwingen hebben wij maar voor lief genomen en we trokken toch de stoute (iets krap zittende) schoenen aan. Gezegd moet worden, qua design lopen we hopeloos achter maar qua content komen we best lekker mee. Of kwamen.. Beatsessions- hoofdrolspeler Maurits / ALT10 maakt namelijk ook zijn dromen waar bij een werkgever waar jij en wij alleen maar van kunnen dromen. Vingervlugge Maurits is als onderdeel van een ontzettend tof team het echte internet aan het vormgeven! Vette videostreams, toffe content √©n ook nog eens gerelateerd aan games. Nu mag hij zich gelukkig prijzen met een chick uit duizenden, anders was die met zo’n baan natuurlijk ook niet meer nodig.

Anyhow, Maurits is elders even druk en MaR is daardoor nog drukker met Beatsessions, het werd tijd voor versterking en die hebben we gevonden!

Vanaf heden word Beatsessions.com versterkt door Kinguin. De laatste drie dagen schrijft hij braaf mee op zijn notebook (papier) en probeert daarmee het geheim achter onze, met momenten briljante, posts te ontcijferen. En dat doet’ie best goed!¬†Kinguin is oldschool. Voor het internet werd uitgevonden had hij er al een miniatuurversie van op zijn slaapkamer draaien. Toen wij nog met lego aan het spelen waren maakte hij zich al zorgen over de beperkingen van IPV4.

Veel belangrijker; de man ademt beats en ruikt naar creativiteit. En dat is nou net wat we goed kunnen gebruiken bij Beatsessions.com!

Ofwel, we hebben het geprobeerd onder de normale mensen maar we zijn wederom uitgekomen bij een eensgezinde halve autist met briljant denkvermogen en een voor Beatsessions passende passie. Die van muziek.

Kinguin, van harte welkom in het team en laten we toffe dingen gaan doen!

beatsessions.com essential dutch edm platform