nieuws_ultrasonic

Ultrasonic Festival maakt area’s en hostingpartners bekend

Langzaam maar zeker worden de dagen weer langer. Het is nog even doorbijten, maar over een half jaar staan we met z’n allen weer los te gaan aan de Maarsseveensen Plassen. En van welke muziek je ook houdt, Op Ultrasonic Festival is altijd wel een tent of outdoor area te vinden waar je je kunt vermaken.

Mainstage (House & EDM)
Bij de de mainstage zijn het de pompende housebeats die de klok slaan. House & EDM in de open lucht, op het veld naast het strand. Als het zonnetje net zo lekker schijnt als de afgelopen jaren op Ultrasonic, is een heerlijk festivaldagje gegarandeerd.

Hardlife (Hardstyle)
Hou je van stevige kicks en synths? Dan ben je bij Hardlife aan het goede adres. Dance 2 Eden’s hardstylestage is het tweede buitenpodium van Ultrasonic. Een donderslag bij heldere hemel!

Hipster (Urban & Eclectic)
Voor de tweede keer zal H!PSTER Ultrasonic komen slopen! Verwacht het onverwachte. De lekkerste eclectische beats, house, deephouse, r&b, hip hop, latin, alle stijlen dwars door elkaar. Doe zo min mogelijk kleding aan want het wordt héét.

Latin Lovers (Latin house)
Latin Lovers straalt zomer uit! Palmbomen, fel gekleurde vlinders, danseressen in Braziliaanse stijl, live zang en percussie, het komt allemaal terug bij het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland.

ROCKIT (Techno)
De technostage wordt natuurlijk weer gehost door ROCKIT. Hier kun je weer lekker los op de beste techno. Maar er is meer! Naast de gevarieerde line-up die meer biedt dan rammende techno wordt dit jaar ook je creatieve geest geprikkeld rondom de half open stage.

Tickets
Dat jullie zin hebben in Ultrasonic Festival bleek wel uit de enorme belangstelling voor de early bird kaarten.
Momenteel zijn alleen nog maar regular tickets te koop. Ze kosten € 35,- per stuk, en je kunt ze kopen via Paylogic, op ultrasonic.­nl en bij alle vestigingen van Primera.

Vanaf 1 juli gaat de late bird fase in. Tickets gaan dan € 39,50 per stuk kosten.
Nieuw zijn dit jaar de muntentickets. Als je vooraf je munten bestelt, dan krijg je 10% korting op de muntprijs. Bij het afhalen van de munten hoef je dan niet lang in de rij te staan. En je krijgt er dan ook nog eens een leuke Ultrasonic zonnebril bij cadeau!

Meer info
Alle info & updates rondom Ultrasonic vind je op ultrasonic.­nl of op facebook: facebook.com/ultrasonicNL.

beatsessions.com essential dutch edm platform